anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tot vad pe site "dau fundita", "dau fundita", "dau fundita"... o dai oricum draga utilizatorule TPU, care folosesti acest stereotip, ori tu ori site-ul. Asa ca m-am hotarit sa dau funda moca, dar nu chiar. Cine imi spune ce inseamna "dpm" ii, ghiciti, dau fundita. Raspundeti repede, ca vreau sa dau fundita...

Răspuns Câştigător
| yoyodedeea a răspuns:

Dai pe mocalaughing

11 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Dau palme morale.

| Silvia a răspuns:

Da-te-n pana mealaughing.

daniela
| daniela a răspuns:

Uite cate poate insemna DPM http://en.wikipedia.org/wiki/DPM

| DeNyyy a răspuns:

Nu mai faci concursuri din astea? sau ce-o fii ele...ca vreau si eu sad

| Sylx a răspuns:

Nu crezi ca distragi atentia prin atragatoarea "fundita" de la unele intrebari serioase care au nevoie de raspuns tocmai din partea acelora care poate sunt avizati dar care iti raspund tie la o intrebare inutila? Poti sa-mi dai stupid, de fapt oricine este invitat sa faca acest lucru. Apreciez mai mult aceasta sanctiune pentru "neobrazarea" de a spune lucrurilor pe nume decit o fundita goala, primita gratis, fara valoare. Nu sunt un "vinator de fundite" (nu de asta m-am oprit asupra intrebarii tale) asa cum reiese si din contul meu si ca sa raspund consternarii tale care ma gaseste drept neavizat in domeniu. Insa tot respectul pentru cei ce nu uita scopul acestui site!

| dany4 a răspuns:

Sunt de acord cu tine in privinta funditzei

| danbnz a răspuns:

Iata primul cistigator: yoyodedeea
Bravo, ai inteles esenta, de aceea ai primit fundita!
Celorlalti respondenti: va multumesc! "daniela", multumesc pentru raspunsul serios... dar eu vreau sa dau funda "moca, dar nu chiar"... ma intereseaza promptitudinea si spiritul raspunsului.

| danbnz a răspuns:

Ba am de gind sa o tin numai asa, DeNy, promit ca o sa dau "moca, dar nu chiar", zi de zi... cite pot!

| danbnz a răspuns:

Hehe, silvia, raspuns corect, dar nu chiar... sau ai fost tu delicata si ai spus asa, sa nu se prinda admin?

| danbnz a răspuns:

Apreciez seriozitatea ta "klaudyu", dar nu ai inteles ironia si sarcasmul meu...

| larya234 a răspuns:

Dai pundite moca