Pe omul ala nu il sufăr, asa ca o paranteza.
Păi dacă nu are pe nimeni, casa rămâne asa, închisă.Are el timp dupa ce vine sa șteargă praful, ca lucrurile ne folosite nu au cum sa se murdareasca(înafara de praf) sau spargă.
Întreținerea ce din perspectiva mea e o prostie (Nu stiu de ce ai plati ceva daca e apartamentul tau, la mine in oras nici nu exista asa ceva), dar probabil nu o plătește nimeni.
Facturile vin pe 0 daca nu se consuma.
Dacă totuși se sparge o țeavă, vine politia si da permisiunea sa se intre in casa.Se deschide usa si probabil vecini pun o iala nou.Sau cum ai zis tu, daca e un bloc cu administrație, administratorul are cheia.
Se mai plateste ceva totusi mi se pare chiar daca nu locuiesti acolo si ai scos persoanele de la intretinere, dar si mie mi se pare aiurea sa platesti ceva, e adevarat.
Mda, dar daca ma las pe vecini si administrator in casa mea, nu e asa bine.
Gandeste-te ca te ia politia cand ai in casa bunuri, ce incredere ai tu in vecini si altii? Mai ales ca stie ca nu mai vi curand acasa.
Facturile vin cu 0 la un moment dat, iar de faza cu întreținerea si administratia nu stiu, Ca nu am avut niciodată. Pana si apa calda la comun mi se pare wtf, adică unde trăiesc orașele mari? In evul mediu? Ca orașul meu e unul mic dar toti au centrale proprii și plătesc cel mult impozit 100 de lei pe an si cam atat.Atat poate face si el in închisoare si cred ca poate sa le ceara alora de acolo sa il ajute.
Cand esti închis pe minim 15 ani numa grija lucrurilor nu o ai.
La ala am inteles ca i l-au vandut neamurile.Probabil ca era moștenire la care aveau dreptul si ceilalti si el find închis l-au vandut. Ceva de genul am auzit.
Oricum, nu stiu ce a avut ala sau ce nu, dar pare mai degrabă ca era boschetar pe strada.
Eu tot stau si ma gandesc, ce senzatie poti avea cand iesi din închisoare după 23 de ani (daca a stat atat, Ca si asta e discutabil)? Sa te obisnuiesti cu ani 90 si sa te trezesti brusc in 2019/2020.
Nu, el avea actele ascunse, nu aveau cum sa vanda un apartament care nu era al lor atat timp cat el era in viata, nu cont ca era la puscarie.
Cred ca nu si-a mai platit taxele la ea ca nu mai avea bani.
Nu e boschetar deloc omu, a iesit pe 20 mai 2020 afara, s-a si angajat, omu e okey acum, s-a integrat f rapid.
A stat atat, trebuia sa iasa in 2017, dar a mai avut 6 amanari si a iesit la 23 ani si o luna, ca a fost arestat pe 20 aprilie 1997.
Stiam dinainte ca se va elibera, ca s-a zis ca va fi eliberat.
Cum o fi dupa 23 ani, nu a fost nici bine dar nici f rau pentru el cand a iesit, ca doar nu a iesit pana la urma in alta galaxie, i n mare cam tot asa era ca si inainte, ca s-a mai construit 1-2 cladiri e una, dar in general nu sunt mari schimbari, tehnologia a mai avansat, in rest nu e mare diferenta.
Oameni de genul nu se schimba.Iar după o viață petrecută ani închisoare cand nu se va mai descurca va tine sa se întoarcă.
Da, poate sa nu se întâmple asta la un om ce a gresit fara voie, sau in urma unui accident.Aceia tind sa se îndrepte, dar un om ce face lucuri de genul cu buna stiinta, cam greu sa vada viata altfel.
Chiar am vazut recent un documentar cu foști deținuți sau drogați ce pur si simplu nu voiau s-au nu puteau sa se îndrepte.O dată ce aveau chestii aia in sânge, vedeau ca e mai simplu sa faci bani asa, sau dependenta ii împingea sa faca bani rănit recurgea la astfel de gesturi iar si iar.Plus ca in închisoare nu trăiești chiar asa rau.Adica mănânci si stai,ai tv,mai iesi in curte,nu esti singur si unora le convine.
Mie asa mi se pare,ca efectiv te transferi brusc intr-o alta lume,cu alta mentalitate, vestimentație, tehnologie, lume, generații.Pana si muzica e altceva (daca ai vazut, ca el încă asculta muzica de pe timpul lui).
Da, asa e, insa unii se reabiliteaza totusi. 47 din 48 eliberati criminali cum am zis, s-au reabilitat de mult si asa au ramas.
Eu cred ca e altceva, faptul ca stau f mult acolo, te schimbi, imbatranesti, devi alt om.
Nu e ca drogatu sau hotu sau violatoru care sta cativa ani si iese.
Bine, daca nu se descurca va vrea din nou la loc, asta e altceva.
De fapt o lasă așa. Nu e problema celor ce îl închid ce și cum rămâne în urma sa. Daca are pe cine sa lase bine, daca nu asta e. Asta cred că se întâmplă în majoritatea cazurilor
Bine, daca nu e crima pozitiva, atunci nici nu merita sa il lase sa aiba grija de casa, dar ziceam doar ca idee.
Crima pozitiva adica cand omori un violator, pedofil asupra faptului sau nu, un alt criminal, un talhar, violent care face rau, ca pe astia i-as premia.
Daca cine face crime pozitive, merita sa fie lasat sa aiba grija de casa totusi.
Nu esti cumva frate geaman cu Adevarulabs(urd)olut https://www.tpu.ro/......in-serie/. Nu exista crima pozitiva sau negativa! Daca ucizi pe cineva in auto-aparare este altceva si probabil scapi de consecinte. Putin trebuia sa nu fiu implicat intr-o asemenea situatie: mi s-a oferit sa ma mut la cineva apropiat mie -> am refuzat. Dupa un timp persoana cutare intr-o noapte a fost talharit si ucis in bataie -> daca locuiam acolo m-as fi confruntat cu talharul ar fi fost chestie de viata si moarte. Culmea e ca din cauza termenilor medicale tipul a primit doar 3 ani de inchisoare.
Daca omori nenorociti, e okey zic eu, eu asa as face legea.
De ce sa bagi un pedofil la parnaie ceva ani si sa iasa, dupa ce ti-a nenorocit copilul pe viata?!
De ce un violator care a distrus pe viata psihic o femeie, sa stea 3-4 ani si sa iasa?! Nu merge.
Si sa le mai dai si sa manance pe banii oamenilor, sa le dai si conditii la puscarie?
Ca apoi sa violeze iar, sau sa pedofileze iar.
De ce sa lasi un bataus care a distrus si psihic si fizic pe cineva cu batai urate?
Bine, nu zic sa-l omori ca a dat o bataie clasica, zic asa cand iti rupe din tine, etc, sau chiar te omoara.
CIne ar omora pe astia, le-as da si 5000 dolari premiu, bine sa fie dovedit, ii scot din parnaie pe aia deja stiuti, si dau...treaba la faptas sa-i matraseasca si stiu clar ca ala nu minte si ca si-a facut treaba bine.
Muta-te in Africa Acolo legea se face conform descrierilor tale. Poti sa gasesi clipuri pe net cum criminalii sunt linsati de multime. Intre timp restul lumii a mai evoluat
Pai evolutie nu inseamna sa-i tratezi pe criminali mai bine, asta e involutie, ce nevoie are societatea de lepre din astea?
Dar practic despre ce vorbesti, ca folosesti termeni "Trigger" asa sa imprumutam expresii din SUA. Care violatori pdf? Exista foarte putine cazuri reale, si toti is pedepsiti foarte aspru deci care e problema?
In multe cazuri e mai degraba un mix de confuzie si declaratii schimbate ulterior, santaj etc
Daca intrii pe siteuri de adulti rape/ forced s3x este in top (de cateva luni a fost scoasa din anumite situri) exemplu peste jumate din filmele japoneze de adulti se invart in jurul fetisului de viol/abuz - ASTA nu inseamna ca se si pun in aplicare. Cum comentezi asta?
Vorbeste de caz precis nu de generalitate, ce spui tu e ca aia din SUA cand unu spune cuvantul Nigger lumea il rastigneste? -> Asta inseamna involutie
Democratia inseamna evolutie e un sistem de legi care functioneaza. Exemplu in cazul meu Cineva mi-a spus : Imi vine sa-l omor/sau sa-i fac cela la talharul respectiv? -Am raspuns nu. Practic persoana care m-a intrebat vroia sa ma ia la bataie si s-a uitat la mine de numa. ca de ce nu sentimente razbunatorii...
Cum sunt pedepsiti aspru? Ca le da cativa ani, acolo tipa dupa conditii deci si in parnaie, ies afara dupa aia si chiar daca nu mai repeta, femeia aia a ramas traumatizata pe viata.
Pai la alea putine cazuri ma refer.
Ma refer nu doar la viol, si la crime, pedofilie, batai, am zis, talharie, etc grave, cazuri precise, categorie de fapte, nu se poate da exact caz precis.
De ex Dinca care a omorat fetele alea.
Aia 7 barbati care au violat fata aia si n-au patit mare lucru.
Marius Csampar care a facut 5 crime cu premeditare si l-au eliberat dupa 23 ani desi avea pe viata, si mai face si vlog de haha lumea la el.
Si altii.
Aia ca nu se pune in aplicare e corect, ca oamenii sanatosi nu pun in aplicare nici daca vad in filme, dar unii aplica si fara sa vada undeva, si aia n-ar trebui sa mai existe.
Si in SUA se tine cont, de ex unu omorase un violator asupra faptului, a luat 5 ani in loc de 20 sau pe viata.
Ca nu trebuia sa-i dea nimic, e altceva.
Daca urmaresti mass-media, eu de unu habar nu am cine E Marius Csampar, Sau aia 7 baietii De dinca atat am auzit ca cica ar fi ucis 1-2 fete dar parca mai degraba presupuneri. Acu am dat cautare dupa ei si vad 1 singur lucru :SHOWBIZ Acestia sigur fiind platiti de televiziuni sa faca caz mai mare pentru audienta.
Pai daca nu sti, e altceva, e celebru Csampar cu cele 5 crime premeditate ale lui din tinerete, nu e nici un showbiz, dadea inteviu in 2004 din parnaie lui Mirela Ceanu.
Si chiar refuza sa dea interviu la televiziuni acum, ca i s-a propus, ca el vrea in direct sa nu taie ce zice, si aia n-au vrut.
Mirelei ceanu a dat interviu ca a dat tot ce a zis el.
Csampar are doar canal de Youtube si atat, nu face audienta la nimeni.
Turnagiu ce a facut? Criminal eliberat de buna purtare, si apoi a dat foc fetei aleia, bine ca s-a sinucis, macar a scapat lumea de un nenorocit.
E adevarat ca din 48 de criminali eliberati pana acum, 47 si-au vazut de treaba, s-au integrat, lucra, nu au recidivat.
Citez "E adevarat ca din 48 de criminali eliberati pana acum, 47 si-au vazut de treaba". Criminali in serie gen cum erau faimosi in SUA nu mai exista de mult, Cazurile astea sunt facute de stereotipuri "Vasile" de la noi cu low IQ
Pai aia nu erau criminali in serie astia la noi, erau criminali, unii aveau doar o crima.