Amândouă aveți iluzii. Ți se pare ție ca te cauta "rapper-ul" ala care nici nu știa ca exiști? Frate moarte aluia a fost un trend acum 3 ani, el a fost violent și și-a abuzat prietena, nu merita idolatrizat și amintit. Asa faceți si cu 69 ala, care a violat o minora și a fost pușcăriaș.Il admirați și îl idolatrizati. Personal te-aș sfătui, pe lângă sa mai exersezi cu engleza, sa nu te mai gândești la el, acesta ma gândesc ca este motivul pentru care tu și prietena ta îl visați.
"A murit un rapper de aproape 2 ani și ma tot gândesc la el, nu il pot scoate din cap efectiv. E cântărețul meu preferat, ma uit la videoclipuri cu el pe yt și încep sa plang efectiv nu pot accepta ca a murit, nici nu îmi vine sa cred ca a murit. Ce pot face sa nu mai jelesc după el? Am încercat dar tot nu merge tot mai dor îmi e de el : ("
Pai dacă stai ca prostul sa îl jelesti normal ca îl visezi. Accepta ca a murit, a fost o persoana oribila și a măritat. Daca tot zici ca plângi când te uiți la clipuri pe YouTube cu el, la asta îți mai vine sa plângi https://youtu.be/iByz-VzI1yY. Sunt o mulțime de videoclipuri cu el în care se bate cu diferite persoane și tu zici ca e artistul tău preferat. Pe lângă ca nu ai gusturi in muzica mai și iubești o persoana ca el. Efectiv treci pesteee. Oricum nici nu cred ca ai mai mult de 11 ani.
"old x" înainte sa vorbești engleza mai învață că nu e domeniu tău. Pune și tu mana pe o carte, copile, și lasă rapperi ca aia nu te învață nimic. Dumnezeule, eu nu sunt o persoana violenta și nici abuziva ca domnul Tentacion aici de fata. În loc sa stai sa jelești ca prostul după asa persoana mai citește și tu.
LisaJulie întreabă: