anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tot visez un rapper ce a murit, de 4 ori deja. Este artistul meu preferat dar nu știu de ce pana și prietena mea cea mai buna l-a visat și în vis i-a spus ca ma caută pe mine poate suna puțin prostesc dar în vis era implicat într-o bataie(el avea dredurile galben cu negru) ca și cum era X cel violent na în fine și eu am mers repede sa vad ce a pățit și i-am spus "omg are you okay?" și plângeam și mi-a răspuns cu "i`m fine" dar era vocea lui și apoi i-am spus o love you so much X și plângeam și apoi ca și cum era dispărut.

7 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Si eu ce ar trebui sa iti raspund?!

| Michaeel a răspuns:

Amândouă aveți iluzii. Ți se pare ție ca te cauta "rapper-ul" ala care nici nu știa ca exiști? Frate moarte aluia a fost un trend acum 3 ani, el a fost violent și și-a abuzat prietena, nu merita idolatrizat și amintit. Asa faceți si cu 69 ala, care a violat o minora și a fost pușcăriaș.Il admirați și îl idolatrizati. Personal te-aș sfătui, pe lângă sa mai exersezi cu engleza, sa nu te mai gândești la el, acesta ma gândesc ca este motivul pentru care tu și prietena ta îl visați.

| Michaeel a răspuns (pentru Michaeel):

"A murit un rapper de aproape 2 ani și ma tot gândesc la el, nu il pot scoate din cap efectiv. E cântărețul meu preferat, ma uit la videoclipuri cu el pe yt și încep sa plang efectiv nu pot accepta ca a murit, nici nu îmi vine sa cred ca a murit. Ce pot face sa nu mai jelesc după el? Am încercat dar tot nu merge tot mai dor îmi e de el : ("

Pai dacă stai ca prostul sa îl jelesti normal ca îl visezi. Accepta ca a murit, a fost o persoana oribila și a măritat. Daca tot zici ca plângi când te uiți la clipuri pe YouTube cu el, la asta îți mai vine sa plângi https://youtu.be/iByz-VzI1yY. Sunt o mulțime de videoclipuri cu el în care se bate cu diferite persoane și tu zici ca e artistul tău preferat. Pe lângă ca nu ai gusturi in muzica mai și iubești o persoana ca el. Efectiv treci pesteee. Oricum nici nu cred ca ai mai mult de 11 ani.

| Jahseh a răspuns (pentru Michaeel):

Dumnezeule, dar tu ce ai face în locul lui? Acela era old X și înainte sa moara era le calea de a se vindeca de trecut

| Michaeel a răspuns (pentru Jahseh):

"old x" înainte sa vorbești engleza mai învață că nu e domeniu tău. Pune și tu mana pe o carte, copile, și lasă rapperi ca aia nu te învață nimic. Dumnezeule, eu nu sunt o persoana violenta și nici abuziva ca domnul Tentacion aici de fata. În loc sa stai sa jelești ca prostul după asa persoana mai citește și tu.

Da old X adică vechiul X, măcar de spui ca e violent ști ceva despre viata lui? Și da pun pariu ca ai ascultat maxim 4 melodii de la el!

Neh nu și a bătut iubitawinking pana și ea a recunoscut asta. Dacă ar fi fost sa o bata și acum era in puscarie. Și a murit acum 2 aniwinking