| VrRos68 a întrebat:

Toți grasii,bărboși, au gagici cu forme și foarte frumoase.
De ce credeți?
Și ăștia slabi am observat că au femei grase.
Probabil femeilor le plac dotații,ele având impresia ca ăia se mișcă mai bine în pat dar se inșeală sărăcuțele,doar își bat joc de ele singure.
Un bărbat mai fit, se mișcă mult mai bine decât unul gras,dar domnisoarele aleg sa fie protejate de unul mare, ele iarasi crezand aici că langa ăia grași sunt protejate, că ăla se dă dea rostogolul singur dintr-o atingere.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Personalitate financiara

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E posibil 97% ca alea care se uita la grasi sa fi fost panarame, la produs prin europa apoi cand au renuntat la meserie *sau o fac in secret cine stie - au decis sa se retraga in tara alaturi de un pampalau, asa cum e le convine sa le tina de urat. Orice relatie are interesele la mijloc nimic nu e din bunavoie sau dragoste. De ce un om amarat care sta la tara sau e pe drumuri nu are femeie? Pt ca aia il vede si zice n-are casa e murdar nu munceste, nu gaseste vreun interes sa stea cu el, sau la tara e praf, nu sta sa creasca vite etc.

| Freya1 a răspuns (pentru mgtow):

E un pic mai mult exagerat ce spui tu acolo.
La faza cu oamenii străzii și cei de la tara țin sa te contrazic.Sunt oameni de genul pe care nu ii ia nimeni pentru ca da, mai sunt oameni ce pur și simplu nu am nimic frumos.Adica,nici caracter, nici educație, nici bun simt, nici respect, nici iubire și atunci e normal ca nimeni sa nu îi ia.
Eu persoanal nu prea am văzut om al străzi ce sa poată conviețuii în doi normal cu o femeie.Majoritatea din ei de aia au ajuns pe străzi,datorita mentalității proaste, a băuturii, a violentei fizice, a drogurilor, pacanelelor nu de om calculat.
Iar de cel de la tara la fel.Nu am văzut un om cu capul pe umeri chiar dacă mai saracut sa nu fie luat de nimeni.Sunt oameni cu bani mulți și moșteniri cărora nu le funcționează materia cenușie atat încât sa poată fi suportați măcar, de cineva.
Deci treaba tine și de alte aspecte.

| mgtow a răspuns (pentru Freya1):

Sant suficienti care stiu de bun simt si toate ii evita pe motiv ca sant fraieri sau inutili, ce sa ceri la scarbe... alea merita sa fie fugarite de moarte nu la cioflingarit. De aia merg treburile prost pentru aia care isi plang viata si nu au parte de ce vor

Te-ai gândit la ce femeie abordează ei? si dacă sunt niște femei potrivite lor? Ca se poate întâmpla sa fi manelist și sa vrei sa abordezi o rocarita, nu vei avea succes.Sau sa fi un om deprimant și depresiv, si sa vrei sa combini o fata vesela, plina de viata, ce vrea sa iasă în evidenta și sa meargă în cluburi etc în timp ce tu vrei doar sa stai închis și la TV.Nici asa nu va funcționa.
Sau pur și simplu, se poate întâmpla sa aibă o problema ca om.Ca doar nu toate femeile sunt niște nebune, sau scorpii și doar el sănătos.

| mgtow a răspuns (pentru Freya1):

Poate sant blestemati sau telul lor e sa aiba ceva mai bun decat una in viata

Nu exista blesteme, iar dacă vor mai multe nu le tine nimeni șlițul ridicat cu forța.

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Este foarte frustrant sa vezi fete frumoase mai ales vara, iar tu nici sa le atingi nu poți

| RAY a răspuns:

1,selecția naturala are ca rol ca cele mai bune gene sa se reproducă, deși aspectul fizic este esențial, indiferent ca ești bărbat sau femeie, tu nu vezi suflete, personalitate, vezi de aspectul fizic, astfel daca iți place ii dai o șansa daca nu, pa
2, fetele care stau cu grași au devenit astfel pentru ca așa au fost învățate de către bărbați, daca ești urat încerci prin banii, la început prin vrăjeli, apoi prin banii, înțeleg ca toți vrem fete frumoase dar trebuie si sa ne privim in oglinda, un gras nu oferă protecție, unul cu masa musculare si care știe box, arte martiale, fiind gras obosești rapid, masa musculara slaba
3, fetele oferă ceea ce cer bărbați, iar noi vrem fete frumoase deci noi nu suntem, da si tu msj la fete urate ca tine, așai ca nu iți convine, fa rost de banii si vezi de o sugarmoney, femeie matura, maximizează potențialul genetic omul poate vei găsi o fată sincera, serioasa, asta daca meriți așa ceva, bărbați ar face sex cu toate deși fidelitatea e cam rara

| Freya1 a răspuns:

Nu pot sa nu observ frustrare în întrebarea ta și sa îți dau un sfat. Daca ești curios de un lucru, cum ar fi "de ce stau femeile slăbuțe cu bărbați mai plinuți, iar cele mai plinuțe cu bărbați mai slabuti?" (Asta si văzut tu, nu e o regula) întreabă asa, nu mai jigni sau carcteriza tu omul după greutatea lui.Iti spun și ție și celorlalți de mai jos ce cred ca daca unul e mai gras,sau mai slab nu mai e om,nu mai are calității sau parti bune.
Nu poti sa caracterizezi sau sa jignești un om doar pentru aspectul lui fizic, asa, doar pentru ca tu ai opusul fizicului lui.

Bun, și acum ca am spus asta si m-am mai răcorit, îți spun ceva.Nu e o regula faza cu greutatea, si eu am soț și din punct de vedere a greutății corporale nu ne diferențiem.Nu are el 100 de kg și eu 50, sau el 50 și eu 100. Avem greutăți normale, suntem doi oameni cu o greutate medie spre mica și suntem super ok și nu suntem singurii.
Ideea e ca, degeaba te uiți tu după femei șnur, dacă cele abordate de tine pana acum nu agreaza felul tău de a fi, caracterul tău etc.

| Lioana a răspuns:

Te-ai gândit vreodată ca slabele care umbla cu grasi ii plac pentru altceva si nu pentru faptul ca sunt grasi?

| Bazzed a răspuns (pentru Lioana):

Lasă-l, n-a auzit de personalitate

| RAY a răspuns (pentru Bazzed):

Personalitate financiara

| CostinAlamariu a răspuns:

Nu pricep, care e problema în a avea barbă?