| georginika a întrebat:

Toti pentru unu...de ce si aici predomina spiritul de turma?

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pentru ca asa e omul?thinking
Pentru ca nu vrem sa fim originali de teama sa nu fim blamati? Pentru ca inca nu gandim in esenta? Pentru ca e mai usor sa copiezi? Capra vecinului e mai cool etcwinking

mariana
| mariana a răspuns:

Nu prea inteleg intrebarea ta. Compari cumva userii TPU cu turmele de oi, capre etc, crezi cumva ca oamenii care se straduiesc sa raspunda la intrebarile altor useri nu au personalitate?
Daca cineva a dat copy-paste la ceva raspuns, nu inseamna ca toti se iau dupa acele persoane si isi bat joc de acest site.
Eu stiu ca site-ul a fost creat pentru a fi de ajutor celor care au probleme de clarificat si pentru socializare. Cu alte cuvinte daca am eu o intrebare o adresez site-uluii si alti useri, care au cunostinte in domeniul respectiv, pot sa ma ajute, asa cum fac si eu atunci cand raspund prietenilor mei virtuali ori altor useri.
Cred ca te-ai pripit atunci cand ne-ai comparat cu animalele si pentru acest lucru cred ca, ne datorezi scuze.
Ce zici, imi dai dreptate?
Eu iti doresc sa poti fi mai diplomata si daca ti s-a intamplat un lucru cu care nu esti de acord, din partea unor useri, nu trebuie sa generalizezi si sa ne bagi pe toti in aceiasi oala.
Multa sanatate, ganduri bune si mult succes in vaiata.

| nobody_9468 a răspuns:

Pentru ca suntem oi?
Aaaa...raspuns corect, ce zici?
laughing

Bafta.

| Deyutza a răspuns:

Pentru ca suntem romani si de aia laughing asa suntem noi si nu ne poti schimba tongue

Întrebări similare