anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Toti pot fi prieteni intre ei indiferent de varsta?

Răspuns Câştigător
| ingeras14 a răspuns:

Dupa personalitate as spune eu...de exemplu un de 12 ani gandeste diferit de unu de 30 de anistraight face... Dar pot fi prieteni cu conditia de a respecta felul de gandire al celuilaltwinking...

16 răspunsuri:
| albastrel a răspuns:

Da! cu siguranta!

| Gabry a răspuns:

La ce ar conta varsta? Si eu credeam asta, dar acum mi-am dat seama ca nu conteaza chiar deloc!

| SweetCandy a răspuns:

Da normal, varsta este un punct in plus intr-o prietenie, se pot da sfaturi mult mai folositoare...si ai de invatat multe de la oricine!happy

| remus a răspuns:

Da cu conditia sa fie comunicare cinstita intre ei.

Stefan
| Stefan a răspuns:

DA! toti putem sa fim prieteni indiferent de varsta, daca ai norocul sa ai un prieten mai in varsta consider ca esti un om bogat.Retineti nu prieteni din astia care toata ziua stau la crasma si la munca ioc.Mai vine acasa si nu-i place mancare si isi bate nevasta si copii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zic ca da dar tu crezi ce vrei

| Shery a răspuns:

Binenteles... chiar aici pe site, suntem prieteni de varste diferite, de la mic la mai mare big grin

cami
| cami a răspuns:

Crezi ca mai conteaza varsta? Sti ce-i interesant... In viata de zi cu zi, daca intalnesti pe cineva mai mare ca tine cu vreo... 20 de ani, automat i te adresezi la persoana II, pl. Insa aici, toata lumea e la "pertu".
Deci, putem fi prieteni cu totii happy.

| sabina59 a răspuns:

Da.Se poate. Pentru-ca toti putem invata uni de la alti... Chiar si noi cei cu mai multe "primaveri" invatam multe de la voi. Poate e greu de crezut dar este asa.

| Criiss16 a răspuns:

Sigur ca da. Putem invata unii de la altii.Nu conteaza varsta atata timp cat persoanele se inteleg.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, dar cei mai tineri nu vor cu cei mai in varsta(ma refer 30-40ani)
cei mari vor sa fie prieteni cu ei sa intinereasca, sa fie in pas cu timpurile... da pot fi prieteniwinking

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

BinenteleswinkingNu conteaza varsta.Eu am 15 ani si am unele prietene de 18-19 ani big grin Si ma inteleg foarte bine cu elehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Personalitati diferite", mi-a placut descrierea asta, dar unii sunt mai impulsivi, vorbesc "anapoda", nu tin cont de parerile celorlalti. Dacă suntem împăciuitori, nu vom tolera şi nu ne vom implica în lucruri care ar putea ‘despărţi prieteni apropiaţi’, cum ar fi calomnia (Cel ce umblă cu intrigi stârneşte mereu vrajbă, iar calomniatorul îi desparte pe prietenii apropiaţi.) Poti fi prieten chiar cu totoate persoanele? Scuzele mele, pentru ca la intrebarea principala mai pusesem niste pcte dupa, la "indiferent de varsta..." mai bine puneam etc.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sigur ca da, un plus de experienta nu dauneaza la nimeni.Am prieteni mult mai tineri ca mine chiar pe acest site.

| rosepassion a răspuns:

Logic...

| andreea_7682 a răspuns:

DA! Nu cred ca prietenia se bazeaza pe varsta pe care o ai!

Întrebări similare