| petruclaudiu78 a întrebat:

Toti (sper sa fie macar unul) care cred ca cei ce posteaza intrebari "anti".(nu-i mai spun numele, pentru ca sunt alergic, dar cu siguranta stiti de cine e vorba) sunt la fel de disperati (si disperanti) ca cei (mai bine spus, cele) care posteaza intrebari "pentru"(.), sa ridice o mana sus (nu conteaza, stanga sau dreapta).
Ceilalti, sa le ridice pe amandoua. Nu de alta, dar asa mai fac o pauza cu "intrebarile" lor (intre ghilimele, pentru ca cele mai multe nici nu sunt intrebari de fapt, ci raspunsuri sub forma de intrebare).
De asemenea o sugestie pentru cel (cei) care tine (tin) in lesa robotul TPU.
Am vazut ca intrebarile mele in care fac greseli gramaticale si de logica in mod intentionat (chiar daca unii nu s-au prins), incercand sa imit unele personaje care posteaza ineptii, sunt cenzurate si corectate in mod automat, pe ici pe colo, ca nu face fata robotul.
Poate faceti la fel si cu intrebarile si raspunsurile care contin numele respectivului.
Asta daca nu sunteti si voi cu mainile pe sus sau daca nu vreti sa aveti trafic cu orice pret.

3 răspunsuri:
| TheGrayWolf21 a răspuns:

TPU este facut sa puclici intrebari nu numai sa ridici o mana si sa ajuti pe cineva TPU este facut pentru tot felul de intrebari

| petruclaudiu78 explică:

Da, asa e. Nu stiu ce intrebari "puclici" tu ( mi-e si frica sa ma uit pe profilul tau), dar cred ca tu ai ridicat doua maini, incat abia acum ai reusit sa imi raspunzi (multumesc mult, ti-as da si fundita daca m-ar lasa inima).
Oricum nu intrebasem nimic, deci era mai bine sa ma lasi asa, neajutat.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

laughing laughing

Eu abia acum ti-am vazut toate intrebarile...m-am prapadit de ras! Bravo!