anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Totul este gratis pe www.imvu.com?

14 răspunsuri:
| Elly4all a răspuns:

Nu totul este gratis pentru a primi credits ca sa ai haine etc. trebuie sa dai bani. Dar logarea si downloadul sunt free.

| insomnia a răspuns:

Nu, dar ai free credits pe care poti sa le castigi daca iti activezi emilu, devi fan pe facebook, etc. si daca mai joci si pe http://metarl.com :) eu asa fac creditele :P

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nup

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este gratis mai este doar o lume virtuala, nu trebuie sa platesti creditul ti-l dau ei...si ai mai mullte metode nu are cum sa dai bani, eu il am de mult si nu am platit.nu spuneti porcarii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da totul e gratis.eu ma joc chiar daca am 10 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este nimic gratis totul costa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai... Aproape. dar nu totul. nu totul este gratis am 10 ani si ma joc pe imvu dar am observat ca trebuie s platesti si cu card bani adevarati ca sa cumperi tot feluri de haine ceva de genul...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai... Aproape . dar nu totul . nu totul este gratis am 10 ani si ma joc pe imvu dar am observat ca trebuie s platesti si cu card bani adevarati ca sa cumperi tot feluri de haine ceva de genul...

| Nicole_8860 a răspuns:

Pai... Aproape . dar nu totul . nu totul este gratis am 10 ani si ma joc pe imvu dar am observat ca trebuie s platesti si cu card bani adevarati ca sa cumperi tot feluri de haine ceva de genul...

| SilvaHot a răspuns:

Nu>>

| ραρυƨнıcα a răspuns:

Da este.

| ραρυƨнıcα a răspuns:

Da este gratis!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai este gratis.
Dar la un moment dat trebuie si sa platesti cu bani reali.
De exemplu daca vrei sa te faci vip sau ap...