| condemnedAntagonist a întrebat:

TPU acest clip nu poate fi urmarit de persoanele care sunt bolnave de inima, http://features.peta.org/ChineseFurFarms/
haideti sa cautam petiti importiva chinuirii animalelor, ferme de nurci iepuri opsumi care sunt furati din casele oamenilor sunt luate si jupuite de vii fara injectii anestezii sau orice altceva, inca si acum animalele jupuite traiesc in chinuri!

Răspuns Câştigător
| DinnAdinnA a răspuns:

Pai eu nu fac nici o petitie, doar ca as vrea sa-mi dau cu parerea.

Acele animale furate ar trebui sa fie mai bine ingrijite de "fostii stapani", de stapanii de la care au fost furati. Ca daca aveau grija, si ieseau la plimbare amandoi, avand grija, si tinandu-l in casa, n-avea cum sa fie furat.

Acei caini dupa strada, " Maidanezii ", unii ar trebui dusi la spitale si la centre pentru ingrijirea animalelor, iar ceilalti, daca nu mai sunt locuri, ar trebui ( si o spun cu parere de rau ), sa fie anesteziati si omorati, pentru ca asa scapa de o amaraciune de viata.
Si stiu ca Dumnezeu le-a dat viata si noi nu trebuie sa le-o luam, dar... sad

Apoi trebuie bagati la inchisoare toti oamenii rai dupa Terra ( care omoara oameni, animale, care fac jafuri si bat lumea ), ca sa scapam de toate chestiile astea.

Sa fie dezinfectate parcurile, sa scapam de capuse, de purici si macar sa fie niste oamnei buni care sa ingrijeasca cersetorii ( scuze, dar eu nu as face-o big grin )...
Sa fie schimbata lumea.
Sa fie cazon, reciclate toate gunoaiele, parcurile sa fie curate, si asa mai departe.

Asta ar fi super, dar cu toti stim ca nu prea o sa se intample...

Apoi ca toata lumea sa fie buna, a nu mai tradeze si insele iubitii/sotii...sa fie o lume " Unu pentru toti si toti pentru unu "...

Ma gandesc departe, dar e bine...

Si e bine, mai mult sa fi pesimist cate o data. Ca daca esti optimist, si: " o sa se intample, si tot asa, si o sa fie ", daca nu o sa fie, esti dezamagit. Daca esti pesimist, si zici: " ehh...n-o sa se intample, lasa ", sti la ce sa te astepti. Daca iese bine, atunci si mai bine!

Cam asa!

0 răspunsuri: