| LeeJiEun a întrebat:

TPU! Am nevoie de ajutor urgeent!
Mama mea si tatal meu au divortat si mama mea vrea sa plecam in strainatate sa lucreze sa avem bani dar tatal meu nu vrea sa faca acel contract sa ma lase sa ies din tara.ce pot sa fac? am 13 ani ..nu am buletinul...si nu stiu cum sa il convingem. Aveti vreo idee ce putem face?

Răspuns Câştigător
| AaNdYy a răspuns:

E fata, uitete la nume si la poza:p
Incearca sa ii spui tatalui tau ca asa este mai bine pentru tine, poate va intelege, deoarece tu iti doresti foarte mult acest lucru si nu prea cred ca ar putea sa refuze la nesfarsit.

Sper ca te-am ajutat:d

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti fată sau băiat?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru AaNdYy):

Mersi frumos.

| AaNdYy a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

E fata, uitete la nume si la poza:p
Incearca sa ii spui tatalui tau ca asa este mai bine pentru tine, poate va intelege, deoarece tu iti doresti foarte mult acest lucru si nu prea cred ca ar putea sa refuze la nesfarsit.

Sper ca te-am ajutat:d

| mihai69 a răspuns:

Deși foarte târziu și poate inutil, dar mă gândesc eu că un răspuns corect nu e niciodată inutil (poate cineva are curiozitatea să caute în arhivă, înainte să întrebe același lucru):
NU ai nevoie de declarație notarială din partea tatălui! Maică-ta la ieșirea din țară trebuie să aibă la ea sentința de divorț cu ștampila „definitiv și irevocabil" prin care se desface căsătoria și tu îi ești încredințată numai ei pentru creștere. E bine să ai și (una-două copii xerox ale actului). Evident, tu va trebui să ai la tine buletinul sau pașaportul.