| BlackPearl_7457 a întrebat:

TPU. am nevoie de faturi. Un baiat s`a tot dat la mine la inceput si aveam imrpesia ca il plac si ii rapsundeam la flirt.pe urma a aparut prietenul sau cel mai bun care e mai dulce care se poarta mai frumos si ii placea de mine.si eu m-am indragostit de el de comportamentul lui. dar primul care s-a dat la mine ii tot spune sa nu se bage intre"noi". iar el ca sa nu`si tradeze prietenul il ascculta. Acum nu stiu ce a fac. m zis ca nu voi imi vorbi cu el pentru ca il asculta pe prietenu-sau. As vrea sa vad daca vine la mine si daca nu;-ar mai interesea de prietenu-sau`. Sa ii fiu indiferente pe coridoare in pauza`? Sau sa ma port dulce cu el in continuare si sa-l castig, sa s egandeasca numai la mine si sa nu`i mai pese de prietenu`sau? dau fundita` si mii de multumiri carora ma poate ajuta.

Răspuns Câştigător
| Nykwtza a răspuns:

Vorbeste cu ambii! Si sa nu fii indiferenta cu al doilea dar nici sa nu vorbesti prea dulce. lasate greu de cucerit.winking Dar nu uita ca poate primul baiat vrea sa te incerce! sau ca poate al doilea baiat te simpatizeaza. Eu iti dau un sfat! Alege baiatul acela nu care se comporta frumos cu tine si jigneste pe altii ca la un timp oare care te va jigni si pe tine! alege pe acel care se poarta frumos cu toti! si apropo...cu timpu vei vedea cine te iubeste cel mai tare!winking

2 răspunsuri:
| SentimenteColorate a răspuns:

Incearca sa vb cu amandoi sa vezi ce reuseti succes *:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa te imprietenesti cu el! Va merge!