Tu probleme reale nu ai? Scoala, serviciu, o gospodarie, un membru al familiei sau un prieten care sa aiba nevoie de ajutor?
Sa-ti spun cum am trecut eu la 17 ani peste o tentativa de viol? Sau cum exista oameni care supravietuiesc dupa ce cineva a incercat sa ii ucida, i-a rapit, i-a torturat? Du-te la un psiholog, iti inventezi probleme ca sa te victimizezi, nimic mai mult.
Dar este adevarat, nu mint! Dumneavoastra stiti ce este in sufletul meu? Eu nu pun intrebarea numai de dragul de a o pune, chiar este real! Daca nu ma credeti este treaba dumneavoastra, asta nu inseamna ca nu a fost!
Eu cred ca a fost, dar e un incident minor, pe care il exagerezi inutil.
Esti extrem de... sa zicem, naivă, pentru 20 de ani. Tu spui ca esti blanda, buna, moale... nu, esti naivă rau. Cu ce ti-a stricat viata omul ala? A fost obraznic, ok, dar practic nu ti-a facut nimic. Suflet ranit, minte distrusa, pfff! prea dramatic
Mi-a placut ca ai apreciat la el ca ti-a dat tigari de doua ori ai spus asta inca o dovada ca fumatul dauneaza!
Nu stiu cum te-ai simti daca ai fi in locul meu! Nu stiu daca ti-ar placea!
Cum să mă simt? Indiferent. Alții au probleme cu adevărat grave, nu idioțenii. Du-te la psiholog. Ai probleme destul de grave și problemele nu vin din exterior ci din interior.
Brigaela când zice că îți inventezi probleme nu zice că minți ci zice că nu ai probleme că aia nu poate fi considerată o problemă. Stai prost și cu înțelegerea se pare pe lângă hipersensibilitate acută și victimizare.
Nu mai vorbi cu necunoscuti sau cu straini mai ales daca ii vezi ca sunt ciudati sau fara educatie. Nu mai lua tigari de la straini, decat de la prieteni. Gestul de a te baga in seama cu un om simplu si fara educatie poate insemna pentru el o incurajare. In al doilea rand nu mai da atata importanta acestei intamplari, nu a fost nimic decat un om simplu care atat gandeste, care e limitat. Ce treaba ai tu sa iti faci atatea scenarii si probleme pentru ceva ce nu exista.
Omul ala cred ca e putin deleglat mintal, uite ce trebuie sa faci, asteapta sa treaca vreo 2 saptamani, sa nu te mai duci pe acolo unde v-ati intalnit si dupa te va uita, omul ala e un pervers dupa felul cum s-a comportat, sigur a mai facut la fel si cu altele, pe tine s-ar putea sa nu te mai bage in seama si sa se uite dupa fundul.alteia.
Nu trebuie sa iti fie teama, daca il vezi prin apropiere, tu doar fugi de el si te faci ca nu l-ai vazut.
Daca situatia o sa devina mai grava, trebuie sa depui plangere la politie.
Exact cum au spus si ceilalti,e doar un incident minor,cazuri mai grave s-au intamplat la televizor,asta e doar o chestie minora, ala o sa te uite dar si tu nu trebuia sa ii accepti tigarile, putea sa iti dea in loc de asta, bratari sau bijuterii, niciodata sa nu accepti ceva de la straini sau sa ii bagi in seama, mai ales pe niste tigani de 50 de ani,aia nu-s sanatosi la cap.
O sa treaca de la sine.
Pe bune,nu trebuie sa te temi, esti majora, te poti apara singura, ai buletin, ai varsta la care poti sa votezi naiba.
Sper ca am fost de ajutor, toate cele bune!
Cum sa ma indragostesc de hidosul acela? Daca m-as indragosti de el nu m-as plange aici
NU ai absolut nici un motiv sa ai sufletul ranit sau sa suferi.
Sa iti rezum ce s-a intamplat: tu ai fost nepoliticoasa si vulgara. Ai intrat in vorba cu un om necunoscut, ai acceptat ceva de la el (tigari) fara sa ii oferi nimic in schimb (desi asa ceva este foarte urat), ai fumat in public, in strada, in fata unei carciumi ca o femeie usoara. Omul respectiv a fost si el obraznic cu tine (mult mai putin decat ai fost tu) si te-a tratat asa cum sunt tratate femeile care se comporta ca tine. Incidentul s-a terminat. Si el a fost la fel de lovit, jignit, maltratat ca tine. Nici unul dintre voi nu are nici un motiv sa sufere dupa ce s-a terminat momentul. Daca tu suferi o faci fie fiindca esti bolnava psihic, fie fiindca te prefaci ca sa atragi atentia. Nu exista alte variante. NU mai exagera aiurea. Du-te la psihiatru, interneaza-te, fa tratatment si revino la normal.