| Mickie611 a întrebat:

TPU, are cineva vreo idee ce este acest site ihookup.com? primesc din ce in ce mai des cereri de prietenie pe mess de la niste persoane care imi spun toate sa imi fac cont pe siteul asta, ca ma asteapta sa ne cunoastem mai bine, tot fel de ciudatenii de genul asta, si am realizat acum ca toti spun acelasi lucru, si folesc exact aceleasi cuvinte! Mi se pare foarte foarte ciudat, nu am intrat niciodata pe siteul asta, ma tem ca e vreo porcarie si ca iau vreun virus sau si mai rau, imi contorizeaza automat niste informatii, sau na, nu am de unde sa stiu ce e cu site-ul asta... Ii intreb mereu pe toti de unde au idul meu, nu raspunde niciunul, de fapt orice ai intreba ei spun doar ca te asteapta pe ihookup, te intreaba daca vrei "dirty pictures" cu ei...etc! Nu am nicio idee de unde ar pute a avea ei idul meu. Vi s-a intamplat chestia asta? Stiti ceva despre site-ul asta? Nu riscati totusi sa intrati, parerea mea. Ajutati-ma daca puteti! Mersi!

1 răspuns:
| astainumelemeu a răspuns:

Mai i hook up inseamna ma cuplez poate e vreun site de ala bolnav in care vorbesti cu o fata si de fapt e barbat mai bine nu-ti fa cont...