Avem,avem Degeaba viata, ce sa fac singura? Crede-ma, nimeni nu mai sta pe afara...toti in casa sau SAU daca iasa, isi iau telefoanele cu ei..na mai spune tu daca asta-i socializare. Apropo, eu doar intrebasem, nu e vorba ca n-am viata doar pentru ca am cont de facebook.Era o simpla nelamurire
Cine te pune să-ți petreci timpul cu astfel de oameni neinteresanți și care funcționează pe bază de net?
Oricum nici tu nu pari prea diferită.
Dacă de mâine toți oamenii ar umbla cu un căcat pe cap, ai umbla și tu cu unul pentru că nu găsești oameni fără căcat pe creștet?
Nu, dar din partea mea poti sa crezi ce vrei. Nu pot schimba nimanui parerea pe care si-o face referitor la persoana mea. Nu ma cunosti, nu sti de cine sunt inconjurata(referitor la ce-ai spus, pai cam asta e generatia ''calculator/telefon''toata ziua-neinteresanti). Doar intrebam Si din aceasta cauza nu inseamna ca gata! sunt si eu asa. O seara faina!
Probabil el a asteptat sa o accepti, si tu nu ai facut-o. Asa ca el a sters-o. Daca o sa mai fie interesat, probabil iti va da din nou, stai linistita.
Multumesc, dar nu era neaparat sa o stearga...Stii cum e cu acel ''Daca''? -orgoliul poate fi prea mare Acum asta este Nu pot obliga pe nimeni sa faca ceea ce nu doreste, corect? Greseala mea...
Emanuela347 întreabă: