| N1ck a întrebat:

TPU da de cate ori s-a anuntat Sfarsitul Lumii pana acum ca nu mai tin minte laughing rolling on the floor Funda cine zice de cate ori s-a anuntat Sfarsitul Lumii pana acum laughing rolling on the floor?

Răspuns Câştigător
| Melyssuka a răspuns:

In 2006,2007, 2008,2009, 2010,2011 si cica acum nu mai vine in 2012 Sfarsitu Lumii ca trebuia sa aterizeze nu stiu ce cometa pe planeta noastra da sa izbit de o nava extraterestra si acum vine in 2029 Sfarsitu Lumiirolling on the floor! Hai ca-i tarerolling on the floorFunda?puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| Remus82 a răspuns:

Nu stiu de cate ori, dar uite o poanta buna identica cu intrebarea: ''Intr-o zi Dumnezeu cheama la el pe cei mai puternici 3 oameni din lume: B Eltin, Bill Clinton si Bill Gates.
El le zice: Am sa va spun o veste proasta: M-ati suparat si pentru asta intr-o
saptamana e sfarsitul lumii. Acum mergeti si spuneti vestea poporului vostru!
Bill Clinton spune:
- Baieti, am 2 vesti: una buna si una proasta. Cea buna e ca Dumnezeu exista,
iar cea proasta e ca sfarsitul lumii e intr-o saptamana.
Merge Eltin la rusi si le zice :
- Tovarasi, am 2 vesti: una proasta si una foarte proasta. Cea proasta e ca
D-zeu exista, iar cea foarte proasta e ca sfarsitul lumii e intr-o saptamana.
Bill Gates da buzna in laboratoarele MS :
- Guyz, am 2 vesti: una foarte buna si una extraordinar de buna. Cea foarte buna
e ca D-zeu ma considera printre cei mai importanti 3 oameni de pe Pamant. Cea
extraordinara e ca nu ma mai trebui sa scoatem bug-fix-uri pentru. Win 98!''laughingrolling on the floor

| Sabin91 a răspuns:

Idem @Remuslaughing))

| yekto a răspuns:

8899595560056048546.
am luat in calcul predictiile din fiecare tara, oras si sat de la existenta primei comunitati de oameni si pana astazi 11.54 AM ora romanei tongue

| N1ck explică:

Of Melyssuka ai gresit si tu ca iei vine in 2036 pe 11 aprilie cand ne va lovi asteroidul aphopis cica laughing rolling on the floor