Rockerii nu sunt retardati cu plete. Dar sunt 2 tipuri: aia chiar prosti, inculti si nespalati si cei inteligenti, culti, faini in general.
Poate ca "tipul tau" e din prima categorie sau poate il vezi tu asa. Oricum esti agramat, no offense.
Si incepem iar in primul rand nu sunt agramat doar pentru ca tie iti place sa stai in lesa nu inseamna ca aia nu sunt niste retardati dupa un bou sau luat toti si in al 2 rand aia nu sunt rockeri sau luat dupa Justin Biber.
Dude, tu stii ce inseamna "agramat "? E ala de face o groaza de greseli gramaticale, asa cum faci tu acum. Si care-i faza cu lesa?!? Si ce legatura are Gayber aici? Incearca sa explici incat sa inteleg ce ai de spus.
Cred ca fetele din scoala ta au creierul mai mic decat o gaina sau poate le place sa fie injurate.Incearca si tu, poate te vor placea.
Nu e ...stilu meu.
Atuncea poate fetele din scoala ta sunt proaste ori le plac skaterii aia nebuni, pletosi si slabi.
Cred.
Respect Rap vad ca doar ti si cu Nicolaenistor ne intelegem si alice mai taci din gura ca...vad ca esti cam ca ei retardati
Am o ura pe aste cu plete... cred ca daca ar veni ala de la tine de la scoala i-as da o muita mica...