E drept ca in aceasta privinta site-ul inca are destule neajunsuri. Se incearca o solutie fidela pentru a indeparta intrebarile agresive, repetitive sau lipsite de sens. De multe ori insa am observat si eu ca au disparut unele intrebari fara un motiv anume. Poate ar fi mai bine ca doar expertii si moderatorii sa poata respinge intrebarile.
Se elimina intrebarile fara sens pentru a nu mai pierde timp cu citirea lor degeaba si sa putem raspunde mai repede la intrebarile serioase.cineva intreba daca ascultam nane.sa nu se supere, dar e chiar stupida intrebarea.la ce l-ar ajuta raspunsul? daca ar fi intrebat daca stim cumva numele primului album sau orice legat de acea nane era altceva.il ajutam cu ceva.in rest pierdere de timp.
TPU nu este un site comunist... Cel ce poate sterge poate fi(nu sunt sigura) cel ce a creat site-ul. Exista unele persoane ce folosesc cuvinte intezise si trebuie cenzurate sau sterse.Toata lumea are dreputl sa puna o intrebare sau sa raspunda...sa isi faca cont pe site.Shy dupa cum se poate vedea aceasta intrebare a fost acceptata.
Ai dreptate! Am intrebat cuym se cheama o melodie...si nu mi-au accepta inrebarea
Xander112 întreabă: