| Dove a întrebat:

TPU e voie ca xelakidas(Revolt666) sa puna intrebari cu un cont si sa dea raspuns cu celalat cont ca sa isi dea funda?

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Logic ca nu e voie. Daca ai si probe in acest sens scrie-i Ralucai (sus contact) si semnaleaza problema.Bafta!

| Hypathia a răspuns:

Cate preocupari au unii, nu mai au ce face si se apuca sa faca chiar si astfel de tampenii. Oare viata lor e atat de anosta?

| AlexSadik a răspuns:

"TPU e voie sa mi se scoale de fiecare data cand mananc castraveti murati cu paste la cupto...PROSTUL COPIILOR" ba esti nebun? ba esti nebun? ba tu puti? a scuze nu tu cred ca HIPATITA sau cum ii zice aleia, nu i scrie Ramonei! TE IMPLOR! aaaa Ralucai, ramona raloca Sanchi tot mucul ala e, dar dc nu i scrii mai bine lui DUMNEZEU! ala sigur are mai multe sanse sa raspunde decat Ramona si in plus Cristina uraste ouale dc ne suparam noi ca in fond nici nu stiu cine e Re vult ala sau cum ii zice, e doar o COI ncidenta ca am raspuns amandoi acum la aceeasi intrebare, sincer e COIin... e acum e doar coi big grin astept sa vad ce se intampla si daca nu se intampla nimic vin la tine acolo in cocina sa te scot de cioc afara, dar acum desenez hai ciaolless

| Revolt666 a răspuns:

TPU e voie ca un user sa fie atat de prost ca cel care a pus intrebarea?