| Anarchy3 a întrebat:

Tpu...eu tot sunt moarta dupa iubitul meu care m-a blocat pe messenger pentru motivul ca sunt virgina! Cand am vrut sa ma sinucid m-am razgandit pentru cateva secunde.Mi-a venit o raza de speranta! mi-a venit o idee! Sa imi fac alt cont de Facebook, sa ii spun cine sunt iar apoi sa ii spun ca "te-am pacalit!".Ce ziceti? Credeti-ma si intelegeti-ma....nu pot trai fara el, il ador asa cum e! Va rog sa ma ajutati!

5 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Nu ca tu ai probleme grave.
Nu pricepi sa il lasi in pace, fortezi omu sa te iubeasca daca nu vrea. Dupa cum vad ca te comporti nu cred ca ala a fost singurul motiv pentru care te-a lasat.

| Anarchy3 explică (pentru Freya1):

Ba da....ca nu ma accepta desi il ador pe acel baiat! Pentru asta sa ma blocheze si sa refuze sa vorbeasca cu mine? Eu oricum il iubesc dar sufar.Eu caut sa imi alinati sufletul.
?

| Freya1 a răspuns (pentru Anarchy3):

Daca si cu el faci asa cum faci aici cu noi il cam stresezi.
Te-ai gandit ca poate te vroia doar pentru sex si nu te iubea? Accepti si asta?

| Anarchy3 explică (pentru Freya1):

Draga mea, toata chestia e ca oricum il iubesc si il vreau inapoi.Il ma tine pe mine in viata.Il ador orice ar face.Si vreau sa vorbesc din nou cu el

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Oi fi eu o persoana trista, dar niciodata nu m-as gandi la sinucidere. Deci, nu, eu unul nu te pot intelege si nici nu te pot crede. E doar o persoana, mai sunt alte 7 miliarde. Ce valoare strict obiectiva are convorbirea cu tipul ala? Doar incerci sa iti hranesti ego-ul ca ai fost parasita. Cauta pe altul.