anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU nu mai functioneaza, efectiv mereu apare fereastra care te anunta ca link-ul nu este accesibil. De citeva saptamini incoace se intimpla din ce in ce mai des lucrul asta, eroare, eroare, eroare, eroare... se conecteaza cind vrea si iti da eroare de fiecare data cind incerci sa postezi ceva. Abia mai poate fi accesat site-ul. Se-ntimpla si la voi sau e ceva paranormal cu calculatorul meu?

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Doar atat? big grin eu nu vad nici raspunsurile...desi imi arata 10 la o intrebare, cand o accesez e gol, postari invizibilehee hee

16 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Da, nu se poate intra decat foarte greu, dupa multe incercari, cu nici un browser si tot mereu apare ca nu poate localiza serverul. Unele raspunsuri au disparut desi le-am dat publicare.

| moonY a răspuns:

Si mie mi se intampla, pana se conecteaza dureaza minute bune, apoi imi spune ca sunt probleme tehnice, revin, iar eroare, incerc din nou.in final reusesc sa scriu, dar, surpriza! nu'mi posteaza raspunsurile.

| Larette a răspuns:

Si mie mi se intampla exact la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro, se vede ca Raluca tine la noi, ca altfel trebuie sa ne plateasca cura de dezintoxicare si costa cam scump.Tot raul spre bine...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu apar raspunsurile la intrebari, niciunul nu numai al meu! :O

| xibalba a răspuns:

Si mie mi se intampla si m`am cam saturat, sincera sa fiu. Am schimbat si browser-ul si la fel se intampla...

| Leea1234 a răspuns:

Eu am vreo 2 saptamani de cand nu mai primesc prin e_mail notificari, habar n-am cand am raspunsuri castigatoare, cand cineva imi trimite vreun mesaj, si mai ales cand cineva pune vreo intrebare...asa ca nu esti singurul care are probleme cu site-ul!

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

. nu se intampla nimic paranormal cu calculatorul taulaughing, asa e si la mine e chiar enervant, ca si la ei'' nici raspunsurile nu imi apar...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt singura de aici care nu are probleme?

Cum rămâne cu amandinele alea?

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Si mie imi mananca sufletul, la fel. Merge parca sta. Aseara, am iesit de pe Mozilla si am incercat cu Internet Explorer. Nu mai dadea eroare, dar, ca si ceilalti, nu vedeam raspunsurile, nu puteam sa postez.
O fi din cauza viscolului! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Greeeeevaaaa, facem greva japoneza, greva tailandeza, greva panameza si protestam ca nu merge site-ul bine si nu apar raspunsurile. Dupa asta invit fetele la un ceai fierbinte si baietii la un whisky laughing
P.S.Mai sint si amandine tongue

| betty17 a răspuns:

Asa patesc si eu.chiar azi cred ca am intrat si am iesit de 100 ori pentru ca imi aparea eroare conexiune...nu e de la net pentru ca pe alte siteuri imi mergeabig grin

succes

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Înnebuneeeeeeeeeesc, mi-am smuls părul din cap, o să rămân cheală, oameni buni! Am dat ieri un răspuns, a apărut azi...nici nu ştiu dacă să mai răspund ori nu la câte o întrebare, apare că n-are răspuns dar probabil că s-au dat deja 10 răspunsuri, apar şi eu la spartul târgului...

| Tera a răspuns:

Nici la mie nu merge prea bine. Ieri spre exemplu nu a mers deloc am incercat de toate am restartat pc de o suta de ori si tot nu a mers. Sper sa se rezolve problema cat mai repede altfel nu stiu cand voi putea intra pe TPU iar asta nu e nici in interesul meu nici in interesul celor care am infintat saitul. Sper sa se rezolve.

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Si la mine se intampla la fel. Initial am dat vina pe propriul sistem, dar se pare ca nu este asa. Si textul unui raspuns apare mai greu in casuta decat il tastez eu. Nu mai vorbim de accesarea unui profil sau altul. Asa ca noi, userii, nu suntem paranormali. Si nimic nu este paranormal. Sunt doar probleme aparute recent care trebuiesc rezolvate. Ca sa nu mai stam si sa "plangem" langa calculator.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aha, deci facem greva? laughing