| alecsandra96 a întrebat:

Tpu..sunt noua pe aici, de azi. Si vreau sa va cer un sfat. Mi-am cam dat seama ca am trecut prin viata pana la varsta mea si nu am invatat si nu am facut nimic bun. Sunt in clasa a x a si chiar imi pare rau ca nu am invatat atat de mult si de bine cum ar fi trebuit. Oare mai am sanse sa iau totul de la capat si sa pot sa fiu si eu un rand cu toti ca si mine? Chiar ma simt aiurea..mai ales ca stau si operata de apendicita, imi vine sa innebunesc ca nu merg de cateva saptamani la scoala. Si imi pare atat de rau ca abia acum mi-am dt seama de realele mele probleme. Va rog frumos dacapuneti sa imi dati un sfat

5 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Asa-s eu! atata regret k n-am invatat mai mult in scoala! sunt momente in care cunostiintele din generala sau liceu imi sunt de folos..si nu le stiu! macar u, k inca esti pe bancile scolii.fa u ce n-am facut eu si multi multi altii! vei regreta! si am 24 de ani n-am 60..bafta mare si daca iti doresti vei reusi

| alecsandra96 explică (pentru DNSK):

Multumesc...si ma bucur ca ma intelege cineva...e asa deprimant parca rolling eyes

| DNSK a răspuns (pentru alecsandra96):

Nu ai pentru ce, si nu te mai vaita atata, pune-te pe treaba! stiu ca poti!

| LolaLollita a răspuns:

Niciodata nu e prea tarziu, inca ai suficient timp. Cu vointa, vei reusi!

| DiannaDia a răspuns:

1.apuca-te de invatat, 2.reorganizeazati timpul 3. sa ai ambitie si vointa. daca le ai pe toate 3 vei reusi succes happy