Ma...sunteti bineveniti in imparatia mea))) deci sfarsitul lumii e o inventie de-a lor ca sa le creasca audienta deci nu mai credeti toate prostiile de la tv )
Data sfarsitului e inventia lor. ca sfarsitul lumii va veni cu siguranta.
Posibil orice in ziua de azi...
Pai am zis,, cu siguranta deoarece'' cred in ceea ce e scris in Biblie - ca nimeni nu va sti cand va fi a doua venire a lui Hristos in afara de Tatal.
Mda ai dreptate dar sa stii ca asta nu va fi prea curand si cu totii stim asta
Daca e poza ta reala si nu e mai veche de 2 luni unde vrei tu vreau si eu ...asa pentru vreo 2-3-luni ca dupa aia se instaleaza monotonia.
Întrebați-l/o mă careva câți ani are. Vorba lui sick13, made my night. .
Nu? Nimeni? Atunci o fac eu: dragă EleninNWO94, câți anișori ai?
Cred ca pe pamant o sa ramanem cu toti si o sa ne trimita guvernu usor usor pe toti acolo unde ne este locul. nu mai credeti in prostiile astea cu sfarsitul lumii ca nu este adevarat! nu vedeti ca sfarsitul nostru a inceput de mult timp...in curand o sa fie foamete; chiar nu vedeti ce se intampla in jurul vostru!
Nu ma refeream la varsta ci la prezicerile astea facute intr-un mod,, demn'' de dan diaconescu
Fara suparare nu este sfarsitul lumii pe data de 21.12. 2012 si chiar daca ar fi daca vrea dumnezeu sa te duci in rai te duci in rai ca rai nu e un magazin sa zici mama asta e mai mare ha sa intru in el dar daca tu crezi te sfatuiesc sa nu gresesti poarta la rai si sa iei un spriț pentru dumnezeu cand o sa dai mana cu el și o sa va cunoasteti=)