Incearca sa consulti un psiholog in primul rand, iar in al doilea rand, poate multe din ele sunt doar un deja-vu, dar repet, vorbeste cu parintii tai intai si roaga-i sa te duca la un psiholog (te vor intreba de ce, iar tu...n-ar trebui sa ai frica si sa le spui exact ce ti se intampla). Poate ai un dar...ai grija de el! :-)
Stii crhh chiar daca am darul asta eu nu mil doresc nu vreau sa le fie frica oamenilor de mine sau cand ma vad pe strada sa zica uiteo si pe vrajitoarea asta cat despre parinti poate cand vor auzi nu mai baga inseama si incepe sa le fie frica de mine pur si simplu eu nu vreau sa fiu o fata care sperie oamenii iar asta care a spus lasa-te de tv iti spun ca eu char nu ma uit des la tv de 3 sau 4 ori pe saptamana iar celui care mi-a scris lasa-te de baut iti repet sunt fata si nu imi place bautura oricum iti multumesc mult pentru sfat crhh
Nu ai de ce sa multumesti nimanui, iar pe restul e mult mai simplu sa nu-i mai bagi in seama, indiferenta doar de mai multe ori decat o singura data. Iar in legatura cu celelalte persoane, iti repet, e mult mai simplu daca nu-i bagi in seama. De ce sa iei in seama o critica atat timp cat stii ca ai familia langa tine?! Cine sunt restul pana la urma?! Sunt doar niste utilizatori (asa cum sunt si eu), nu are absolut niciun rost sa te iei dupa ce spune x sau y despre tine, atat timp cat tu ai incredere in tine si totodata stii ca ceea ce vezi/simti sunt reale, atat timp poti sa mergi cu ele pana la sfarsit!
Eu zic sa te astimperi dar daca visezi subiectele de la teza? Pune mina si te roaga la Dumnezeu si du-te la Sf Biserica si vorbeste cu Parintele Nu baga in tine pastile ca o sa fi praf. Seara inainte de culcare 3 Sf Cruci si ii tragi un Tatal Nostru si trap la Sf Biserica deoarece o sa fi indopat ca giscanul meu cu pastile.