| Respekt a întrebat:

TPU vreau sa știu cum reacționați voi când o persoana de sex opus va refuza propunerea de a fi împreună, dar după ce tu ( cel refuzat) nu o mai bagi în seama, ea continuă sa intre în vorba. (Aici cred ca persoana respectiva simte vina și vrea într.un fel sa fiți prieteni (macar). ) Ce e de făcut?

Aștept răspunsuri doar de la cei ce au mai trecut prin asta (răspunsuri în special de la barbati).

5 răspunsuri:
| Speed99 a răspuns:

Pai mi se pare ca e egoism pur faptul ca nu o mai bagi in seama doar pentru ca te-a refuzat. Crezi ca nu ai cum sa fi doar prieteni cu o fata, de aceea trebuie sa o ignori complet doar pentru ca nu se uita la tine ca un potential partener? Mi se pare destul de copilaresc.

Ea vrea sa tina legatura cu tine, poate chiar sa continue relatia de prietenie cu tine si tu o ignori? Lol.

| mentholinks a răspuns:

Faci ce vrei. Vorbesti in continuare cu ea, poate mai speri la ceva daca nu, adios.

| Respekt explică (pentru mentholinks):

Tu cum ai reacționat în asemenea situații?

| mentholinks a răspuns (pentru Respekt):

Pai am incercat sa tin legatura dar cred ca am exagerat cu unele chestii si am ajuns la ignore.

| MorganaM a răspuns:

Pai, mi se pare normal. Poate ca persoana aceea ma vede pe mine ca pe o amica buna sau o prietena buna. Si cand ma vede ca nu o mai bag in seama, poate crede ca nu ma simt bine si nu vrea acest lucru.
Chiar si eu am refuzat pe unii baieti care erau draguti la felul lor de a fi, dar preferam sa nu fim iubiti. Apoi de fiecare data cand dadeau ochii cu mine se simteau cumva neplacut si nici 'ciau' nu mai ziceau catre mine... Si mi s-a parut foarte ciudat si urat din partea persoanei respective... Nu l-am injurat, i-am zis doar ca nu vreau sa fim impreuna, dar frumos si propunand sa fim amici. Nu vad ce e rau in asta si de ce s-ar comporta mai apoi atat de urat. Peste catva timp am inceput eu sa mai intru in vorba cu unii, sa vad daca sunt bine sau ce au de se comporta chiar in asemenea hal. In principiu, erau in regula, dar refuzau sa mai aiba orice contact cu mine,,, Dar de ce? Daca ma placeau atat de mult incat voiau sa fim iubiti, acum de ce nu ma mai voiau nici ca amica?!
Nu am inteles acest lucru niciodata... Poate ma poti lamuri tu

Cred ca persoana care te-a refuzat pe tine se simte intr-un fel cum m-am simtit si eu : dezorientata ca de ce nu vrei sa fiti macar prieteni si ca de ce acum o ignori cand mai demult voiai nu doar sa ii vorbesti, ci sa fiti chiar iubiti