| Vladi4ok a întrebat:

TPU! Vreau sfaturile voastre.Sunt adolescent,si abia astept sa am o prietena,de fapt demult aveam o prietena pe o luna,doua(ca eram prost), aveam vreo 50, ca eram mic si nebun.Am hotarit sa nu am o prietena colega ca toti ma vor rade.Am ales 2, dar nu stiu pe care s-o aleg.Prima e o fata mai mica decat mine cu trei ani,draguta,dar se vede ca nu-i plac plimbarile(dar eu vreau sa merg prin parc cu una), a doua e fiica fiinilor mei:draguta, mai mica decat mine cu 1 an, dar din pacate e inalta, de fapt eu sunt scund.sad.Va rog spuneti pe care s-o aleg).Si cum s-o cuceresc?

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si eu abia astept crede mă.

| AlinaCurca a răspuns:

Cred ca atunci cand alegi o fata nu trebuie sa existe un dar. Si nici nu alegi una dintr-o multime. E una dintr-o multime. Cred ca atunci cand vei gasi fata potrivita iti vei da seama si singur. Si de cucerit, ei bine, aici tine de fata si de farmecul tau.

| Florrentina14 a răspuns:

Pai se vede ca nu o vrei nici pe prima nici pe a doua. Eu zic sa mai stai si sa gasesti o fata la care nu poti spune dar. La cele doua ai spus dar, deci ceva te tine pe loc. Cauta bine, si vei gasi. happy