anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPUași! De ce dacă Eva a fost de la Eden, ispita lui Adam, din vechi timpuri s-a pus doar problema virginității femeiești și Adam o ispitește mereu pe Eva pentru prima dată sau în era contemporană chiar se ispitește femeia să renunțe la virginitate?
Nu poate fi acesta tot un paradox?

50 răspunsuri:
| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce ușor e să judeci alți oameni și să pui eticheta de "prost" în stânga și-n dreapta! Oare tu în locul lor te descurcai mai bine?
Iar restul comentariului e lipsit de logică. Numai bărbații ispitesc femeile în zilele noastre? Nu și invers? Câte femei nu sunt care corup băieți tineri?
În plus, de ce e ispita sexuală singura pe care te concentrezi?

| Seba2013 a răspuns (pentru anonim_4396):

Domnisoara María Stancu eu iti inteleg cruzimea (de cand te-am vazut mi-am dat seama ca imi place cruzimea si pozele cu trandafiri negrii) si ca vrei sa ii vezi si pe adami suferind fiind virgini. Insa ei nu mai sunt adami ci Hristos (unsii). Dumnezeu vorbeste de carnea pacatoasa, nu doar de prostit...uata, eros sau cupido. Voua va place de Cupidon si l-ati facut cavaler, zeu, erou, puternic, marinar, etc. Insa el ii contrapartea prostit...uatei (noi unsii nu putem sa concuram cu idolii vostrii). Táctul nu are dorinta, el este empiric. Fantasía, reprezentarea, imaginaria, tine de dorinta. Insa poti sa o ai, ca asta te poate trada si cauza o deceptie, deziluzie. Ca falosul nu tot timpul functioneaza (poate sa produca pulsuri, insa necontrolate). Iar daca facem un studiu, fameia este inima desfranarii. Din zece, sapte sunt femei. Barbatii doar se hranesc cu efortul depus de marea desfranata. Zilele astea am atentia dispersata, nu pot sa ma concentrez bine. Daca spun ceva nepotrivit poti sa imi o lovitura daca vrei (te las).

| CostinAlamariu a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi în cartea Facerii n-a fost vorba de vreo ispita sexuală și nu l-aș numi fraier pe Adam pentru că oricine în locul lor ar fi greșit acolo.
Dar nu văd legătura între povestea lui Adam și al Evei și ce ai zis tu acum legat de fuckboys și golani.

Nu pricep legătura între cele 2.
Golanii sunt golani și gata, narcisisti care se gandesc doar la ei și agață fete proaste fără stimă de sine cu daddy issues. Problema golanilor din ziua de azi n-are legatura cu Biblia și Vechiul Testament.

Până la urma care-i întrebarea ta? De ce daca Eva l-a ispitit pe Adam barbatii ispitesc fete astazi? Asta-i întrebarea?

| Dismally a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, ce sa se intample? Nu te lua dupa tampeniile inventate de biserica.

| lpavel a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai nu toti barbatii sunt atrasi de virginitate! Ai o impresie gresita! Cu o virgina nu poti avea o partida sex nebun... Motivele sunt evidente! laughing

| Mosotti a răspuns (pentru Seba2013):

Oricum totul se bate cap in cap cu ideea ca omul nu e monogam. Si de ce daca femeia nu mai e virgina traieste impura murdara? Adica ce e aiurea sa fie ssexata?!
Ma refer la ordinea lor acum, bine stim de ce, dar zic ca idee.

| Emma30555 a răspuns:

Eu nu cred ca cineva ispitește pe altcineva. Pur și simplu între bărbați și femei exista atracție, uneori doar sexuala. Ei de regula primează în aceste dorințe. Despre asta e vorba. Și despre mentalitatea societății fiindcă în fond virginitatea aia nu înseamnă nimic fizic, nici psihic e doar o normalitate. Valorile oamenilor sunt cele morale, fiecare cum înțelege aceasta moralitate dar virginitatea sau nevirginitatea nu au legătură cu nimic sunt doar niște realități. Toți ne naștem virgini apoi pe măsură ce ne maturizam începem viata sexuala fiindcă asa e normal și natural.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru lpavel):

Atunci laughing) eu de ce am avut pretendenți care sincer, în mod obișnuit, dacă m-ar fi văzut pe stradă, nu m-ar fi salutat, dar de-o dată când au auzit că aș fi virgină m-au contactat? happy Explică tu asta. happy
P.S. n-am susținut niciodată că aș fi virgină, deoarece m-am dezvir*inat ca proasta cu un băț rolling on the floor) dar tot ei au susținut și asta laughing) deși sincer, habar nu am în momentul de față care-mi e starea, pentru că bărbățeii ăștia m-au lăsat cu și mai multe întrebări dacă mai sunt sau nu. rolling on the floor) Ehh, dar ca să nu par mincinoasă orice ar fi, o să susțin că nu mai sunt. Deși familia încă nu știe nimic deși le-am zis clar că la 30 de ani am de gând să-mi încep viața s*xuală, cu orice o fi, ori un bărbățel viu(deși în această poveste vie nu mă văd, îmi plac doar poveștile de pe foaie rolling on the floor) ), ori unul fabricat laughing) deci sper că până atunci să nu afle nimic, iar de la 30, că așa mi-am propus eu, oricum nu voi mai fi nici pentru familie. rolling on the floor)
Mai creepy ar fi să le explic colegilor de muncă sau dăștia mai străini că nu sunt căsătorită, dar nu mai sunt virgină rolling on the floor) și cum nici nu pot minți, va fi cam complicat, dar m-am gândit la varianta să le spun că sunt văduvă. rolling on the floor) Cu văduva nu vrea nimeni să se complice. Nu pune nimeni întrebări mai deep, nu mai interesează pe nimeni nimic. rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Emma30555):

Hmm, îmi cam place ce spui pe aici. happy

Pai nu am zis ca nu exista barbati carora nu le plac virginele! Am zis ca sunt mai multi care ar alege o femeie care nu e virgina in defavoarea uneia virgine! Cel putin asa as face eu si asa gandesc si prietenii/ cunoscutii mei dar am auzit pe net ca virginele sunt foarte cautate de anumiti barbati...
Apoi cum sa nu stii daca esti virgina sau nu? nu cred ca nu te-ai m-a s t u r b a t vreodata laughing deci daca ai himenul rupt nu mai esti virgina, adica daca iti intra manerul de la pieptene in vrabiuta cam 8-10cm nu mai esti virgina, punct!
Cat despre ce sa le zici acelora care se tin dupa tine? Ajunge sa le arunci o privire plina cu ura si ai scapat de ei. Iar daca se baga in seama cu tine, la fel nu zici nimic doar il privesti cu ura, sau ii zici sa te caute in alta parte. Cuvinte din astea scurte si taioase si vor uita de tine, dar asta numai daca asta vrei, ca eu cred ca tie chiar iti place sa fi cautata, curtata laughing ceea ce nu e rau dar acest joc e cam periculos.

anonim_4396

Păi asta nu știam, dimensiunea laughing) Ceva de un deget jumate rolling on the floor)

Nu am să mint și da am să spun că-mi place ideea de a fi curtată, clar, dar curtată pentru iubire, nu pentru sex. laughing) Iar totuși cu bărbățeii trebuie să fim gentile, nu-i putem refuza chiar așa. În fond au și ei sentimente, nu sentimentele iubirii, că na, oamenii au fost sinceri happy dar totuși respingerea îi rănește. :/
Dar mulțumesc oricum. happy Am aflat ce mă interesa. Cred. laughing)

Pai numai cu un deget nu te dezverginezi! atunci tu mai esti virgina... m-am razgandit vin la tine, da-mi adresa s-o rezolvam laughing

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dezvirginare este doar atunci când faci sex. Despre ce vorbești tu? Ești destul de matura ca să înțelegi cum stau lucrurile de fapt. Bărbații pot aprecia o virgina fiindcă asta înseamnă că e cuminte, iar când te îndrăgostești contează doar sentimentele. Sunt destule virgine care știu sa fie pasionale și iubitoare cu băiatul pe care îl iubesc, nu știu de ce spun unii ca s ar feri de virgine, cred ca sunt destule și destul de versate, în fond, fiindcă caracterul și natura unei fete nu consta în asta. Sunt și fete care își încep viata sexuala și pot avea diferiți parteneri dar sa nu își piardă inocenta.

anonim_4396

Păi eu nu am înțeles complet niciodată treaba asta, deoarece părerile sunt împărțite. happy
1. Unii susțin că vi*gină ești doar până în punctul când ai introdus ceva în v. Și așa credeam și eu înainte și chiar din teorie dacă citești așa înțelegi. Când ai rupt acel himen, nu mai ești. Himenul se rupe o dată ce introduci, orice în v. Așa știu eu teoria. happy

2.Alții susțin că ești vi*gină până în momentul în care ai introdus doar un p. în v.

Eu am aplicat doar metoda 1. happy
De aici eu ce să înțeleg, ce să pricep? Dacă toți se contrazic și nu se pun de acord. Iar eu chiar am nevoie de un răspuns ok și sigur. happy Dar aparent se pare că oamenilor cărora le e dat să trăiască în dileme și nesiguranță așa va trăi întreaga viață. happy Deoarece se pare că nici asupra propriei mele virginități nu știu. laughing)

Virgin ești pana la contact sexual. Ce spui tu înseamnă că ți ai deteriorat himenul.

anonim_4396

Lol! rolling on the floor) Nu, mulțumesc! laughing) Oricum ai spus că nu-ți plac virginele. laughing)
Însă ai omis un lucru, nu știu cum sunt alte virgine, dar eu am o listă prea lungă de fantezii rolling on the floor) sincer nici nu ai face dumneata față cererii mele de fantezii. De fapt cred că niciun bărbățel. Am mai tot vociferat eu pe aici, că bărbățelul care să-mi poată face față mie nu s-a născut încă. rolling on the floor)

anonim_4396

Ok! laughing) Tot nu pricep pe deplin, dar mersi de informație și de ajutorul de a mai face lumină cazului meu. happy

Acum fiecare cum percepe, nu e asa mare dilema, eu îmi susțin părerea desi înțeleg ca sunt și persoane care considera virginitatea ca un loc neatins în fond o virgina nu ar trebui sa și introducă diverse obiecte, dacă tot simte nevoia sexuala cel mai bine ar fi sa și caute un partener, mai ales ca pentru o femeie nu e atât de greu mai ales dacă e tânără. Cumva nu are sens, fiindca virginitatea în principiu este o alegere

Asa e, nu-mi plac virginele dar mai bine o virgina decat niciuna laughing Cat despre fantezii... nu stii pana nu incerci! Eu sunt sigur ca as face fata cu brio! laughing

| Konstantinos99 a răspuns:

Nu este paradox. Adam prectic a ales sa o asculte dar pentru ca si el era curios sa guste, doar era zamislita din costa sa.Amandoi au fost la fel de vinovati doar ca ea nu a reusit sa reziste la fel de mult ca Adam, amandoi au fost izgoniti simultan din rai. Femeia este mult mai naiva din fire decat barbatul dar mai docila si sufeltista, poate fi usor pacalita deci. Ispite au si baietii si fetele, sunt egali dar prin diferenta fizica si structurala, unul conduce iar cealalta parte este condusa si ofera indicatii pe care conducatorul nu are cum sa le vada. In context contemporan amandoua partile sunt expuse sub presiune insa in final este alegerea fiecaruia daca a decis sa isi ofere trupul placerii unei persoane necorespunzatoare. Daca mai ai intrebari nu ezita sa le pui.