| TrixLove a întrebat:

TPUUU! Am o problema si dau funda aceluia care-mi da cel mai bun sfar. De curand am cunoscut un baiat pe care nici nu credeam ca-l voi placea. Ma rog...nu ne stim personal, dar locuim in acelasi oras si ne-am vazut pe strada, dar nu ne-am salutat din cauza ca nu ne stim. SI de curand am facut rost de ID_ul lui si am povestit foarte multe ( azi ) si chiar ne-am cunoscut. El e singur, de curand a iesit dintr-o relatie. Help me! Il plac foarte mult, dar nu cred ca as vrea sa grabesc lucrurile. Dati-mi un sfat legat de orice. Eu ma gandeam sa ii propun sa iesim cu cainii, deoarece aman2 iubim cainii si avem caini sau sa iesim sa povestim ceva sau la o inghetata sau ma rog. Ideea este ca nu stiu daca si el prezinta aceleasi sentimente pentru mine si nu stiu cum sa aflu. Nu avem prieteni comuni, deci asta e o problema. Desi din toamna se muta la liceul meu. Eu trec a 8-a, el a 9-a. Si ma rog. Help me, please TPU! chiar nu stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| Isabellla a răspuns:

Invita-l la plimbarea cu cainii.Iar daca accepta in timp ce va plimbati gaseste subiecte comune pentru a discuta, incepeti cu cainii deoarece amandoi aveti.In timp vei afla ce persoana este daca va potriviti sau daca te place totul este sa fii relaxata cand vorbesti cu el si totul va iesii bine.Mult noroc si sper sa reusesti.happy

4 răspunsuri:
| d1onn5o a răspuns:

Pur si simplu invita-l la o plimbare(cu cainii cum ai zis tu)Daca e interesant sau NU de tine, vei afla in timp.
Ce ai de pierdut?

| PetreConstanta a răspuns:

Draga mea nu o sa inteleg niciodata fata invita baiatul s-au inversat rolurile - si el ca baiat ce face? Dumnezeule mare cd o sa inteleg asta

| Clarissaaz a răspuns:

Eu zic sa o iei usor vorbeste cu el pe mess despre activitati comune cum ar fi cainii si apoi il inviti in parc la o plimbare cu caini si daca refuza incearca sa flirtezi cu el pe strada adica buna, cf, ca iti mai face cainele etc. si apoi vezi u. Fundita?

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Intreaba'l daca iese cu cainele,si aasa o sa iesiti aproape in fiecare zi, si daca te place, o sa afli pe parcurs.