Eu cred ca multi ar trebui sa-si dea demisia, dar asta e tot ce ne-a ramas, libertatea de exprimare si nimic nu rezolvam doar recunoscand problemele fara sa luam masuri.
Intr-o tara in care libertatea e libera, orice e posibil. Inclusiv sa nu isi dea demisia respectiva.
Nu. Cred ca trebuia sa isi dea demisia imediat ce informatia privind sumele imense cheltuite aiurea a aparut in presa.
Doamna Ridzi este ministru la ministerul tineretului si sportului la turim este o blonda mult mai versata Elene Udrea.
Demisia? e putin! Trebuie pusa sa munceasca vreo doua luni, ca baieti astea prin Spania, si apoi numai strica bani. O stricata
Dar tu crezi ca adrian nastase ar trebui sa renunte la imunitatea ce i-o ofera mandatul de deputat? sau crezi ca SOV ar trebui sa dea banii inapoi de la FNI? dar la fel de bine crezi ca patriciu ar trebui sa ajunga dupa gratii? intreb si eu, pentru ca observ ca te pasioneaza politica.
Ar trebui pusa cu fata la zid daca se dovedeste ca este vinovata(mie imi place de ea cand o vad asa cu textele invatate de acasa), dar va asigur eu ca nu va fi gasita vinovata in aceasta ancheta pentru ca banii nu au ajuns la ea, ea e foarte relaxata crezand ca base o salveaza, si intrebarea e daca nu poate? pentru ca interesele familiei(succesuri)se afla mai presus de orice...
În orice ţară civilizată, din prima zi în care ar fi apărut asemenea acuzaţii, ministrul (sau oricare funcţie) şi-ar fi dat demisia. Din nefericire, noi trăim în România, unde nu există demnitate, iar ciolanul este mai presus de orice.
Da. pentru ca nu mai poate conduce un minister cu oameni importanti in domeniul sportului, care au facut cinste Romaniei si noua tuturor, chiar daca cateodata ne e rusine sa spunem ca suntem romani. oameni ca Monica R nu au ce cauta in conducerea noastra. a ajuns ministru sprijinind-o pe Elena Basescu. ori cred ca nu e de ajuns ca sa fii ministru. mai trebuie si competenta!
...sunteti constienti ca DOMNITA doar,, scoate castanele din foc...cu manutele ei..."
dexter_3858 întreabă:
MadaAwwr întreabă: