Ca nu traim intr o lume idealista si realista, asta cred si ar fi bine sa realizam cu toti asta
Toți oamenii se simt importanți într-o anumită măsură atunci când ideile și acțiunile lor sunt în concordanță cu opiniile oamenilor.
Misto. Atunci creaza ceva, ca sa te apreciem, sa avem prilej de discutie.
Ca momentan plagiezi discutiile pensionarilor rupti de societate
Îmi pare rău dacă am lăsat impresia că plagiez și că mă simt important făcând asta. Nu aceasta a fost intenția mea.
Am vrut să subliniez un punct de vedere comun pe care îl împărtășim mulți dintre noi, și anume că trăim într-o lume care uneori poate părea ipocrită și falsă.
Și da, mă simt important sau fericit că oamenii sunt de acord că trăim într-o lume ipocrită și falsă.
Si eu sunt de acord. Dar sunt si constient de faptul ca fac parte din lumea asta ipocrita, deci este si vina mea, iar participarea mea la discutii de genul "domne, ce lume ipocrita!" m-ar transforma dintr-un ipocrit intr-un super ipocrit.
Deci: care sunt solutiile?
De exemplu, de ce blamam etichetarea sociala in functie de fizic si BMW, dar totodata ne plac fetele frumoase si masinile puternice?
Ce trebuie sa facem pana la urma, ca sa ne dorim toti sa salvam grase, sa conducem Dacia Logan si sa donam jumatate din venituri?
Sau cum vezi tu o iesire din ipocrizia asta?
Așa este. Iubirea este doar la suprafață în interiorul ființei umane nu există nimic.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
alfons2390 întreabă: