anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Traind in societatea moderna dar in acelasi timp nefacand parte din ea si neimparasing mentalitatile comune si obiceiurile imi este imposibil sa nu observ o epidemie daca as putea spune asa de narcisism.
La sala multi nu merg pentru sanatate si eventual sa nu fie grasi, devin efectiv obsedati de corpul lor, cumparand astfel tone de suplimente si alte nebunii, stand cu zilele pe acolo, mergand non-stop si vorbind numai de muschi, poze peste poze(si eu merg la sala, astfel ca asa le observ).
Tinerii stau non-stop pe retele de socializare si fetele pe aplicatii de dating doar ca sa primeasca like-uri, mesaje de apreciere, ridicari in slavi, etc.
Vad o groaza de oameni care se cred atat de perfecti si superiori in lumea reala doar pentru ca o gloata de redusi le dau like-uri si comentarii de preaslavire.
Unde credeti ca se va ajunge in viitor in ritmul asta, numai astazi pe TPU doua fete spuneau ca nu au cu cine vorbi si mai era cineva acum cateva zile care se vaita ca nu are cu cine sa vorbeasca sau sa iasa pe afara.
Credeti ca vom ajunge singuratici cu totii din cauza ''epidemiei'' de narcisism?

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Faptul ca merg la sala tineri este un lucru foarte bun, mergem ca sa slăbim, ca sa arătam mai bine, ca sa atragem sexul opus, narcismul cred ca e când ești obsedat de fizicul tău, majoritatea nu sunt, cat despre nu au cu cine discuta, pai sa caute, putem discuta despre lipsa abilitaților sociale dobândite, nici eu nu aveam așa ceva la vârsta lor, si eu eram timid si non social dar consider ca timpul rezolva totul, sunteți tineri

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Mergi in sali sa vezi narcisism la greu

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

La gym one? Acolo e mai de cartier

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Nu ma

| Wr3nch a răspuns:

Nah. Numarul celor care chiar sunt asa e mai mic decat pare cu mult.

| anonim_4396 explică (pentru Wr3nch):

Nu spun ca sunt multi, spun ce vad

| VoidEternal a răspuns:

"Credeti ca vom ajunge singuratici cu totii din cauza ''epidemiei'' de narcisism?"

Poate nu toți și nu neapărat din cauza narcisismului, dar cu siguranță numărul crește și va crește în continuare consistent.

| LordCristobal a răspuns:

Eu as zice ca e o epidemie de prostie si lauda, sunt multi narcisisti care sunt discreti.
Sunt multe chestii care ma enerveaza in societatea noastra:sa mergi la sala, la petrecere si sa te pui pe retelele de socilaizare, sa iti pui poze cu masina personala pe Facebook sau daca ai iubit/a sa te dai mare pe Facebook ca esto intr-o relatie cu ea/el.

| anonim_4396 explică (pentru LordCristobal):

Asta tot narcisism e

| blackann a răspuns:

S ar putea, se duce lumea de rapa. Mai ales generatiile care vin…ma socheaza cand mai arunc un ochi pe tiktok. Scarbos.

| anonim_4396 explică (pentru blackann):

Poti detalia ce ai vazut?

| blackann a răspuns (pentru anonim_4396):

Tot felul de copii care fac live uri in timpul orelor/la volan. Baieti care se fardeaza, copile care cred ca stiu tarot si muuulte altele. Majoritatea cu manele pe fundal. Ca asta i tara.

| anonim_4396 explică (pentru blackann):

''Baieti care se fardeaza'' si in dos se bombardeaza laughing