Faptul ca merg la sala tineri este un lucru foarte bun, mergem ca sa slăbim, ca sa arătam mai bine, ca sa atragem sexul opus, narcismul cred ca e când ești obsedat de fizicul tău, majoritatea nu sunt, cat despre nu au cu cine discuta, pai sa caute, putem discuta despre lipsa abilitaților sociale dobândite, nici eu nu aveam așa ceva la vârsta lor, si eu eram timid si non social dar consider ca timpul rezolva totul, sunteți tineri
Mergi in sali sa vezi narcisism la greu
La gym one? Acolo e mai de cartier
Nu ma
Nu spun ca sunt multi, spun ce vad
"Credeti ca vom ajunge singuratici cu totii din cauza ''epidemiei'' de narcisism?"
Poate nu toți și nu neapărat din cauza narcisismului, dar cu siguranță numărul crește și va crește în continuare consistent.
Eu as zice ca e o epidemie de prostie si lauda, sunt multi narcisisti care sunt discreti.
Sunt multe chestii care ma enerveaza in societatea noastra:sa mergi la sala, la petrecere si sa te pui pe retelele de socilaizare, sa iti pui poze cu masina personala pe Facebook sau daca ai iubit/a sa te dai mare pe Facebook ca esto intr-o relatie cu ea/el.
S ar putea, se duce lumea de rapa. Mai ales generatiile care vin…ma socheaza cand mai arunc un ochi pe tiktok. Scarbos.
Poti detalia ce ai vazut?
Tot felul de copii care fac live uri in timpul orelor/la volan. Baieti care se fardeaza, copile care cred ca stiu tarot si muuulte altele. Majoritatea cu manele pe fundal. Ca asta i tara.
''Baieti care se fardeaza'' si in dos se bombardeaza
nyoentox2002 întreabă: