Traiesc subiectiv cand trebuie si obiectiv cand trebuie. O carte nu trebuie' judecata pentru coperta,, asa ca trebuie sa cunosti acel ceva sa poti judeca, eu unul prefer sa cunosc omul chit ca se zice despre el ca este musulman, rrom, homosexual sau mai stiu eu ce, mai bine cunosti omul si abia atunci sa-ti dai cu parerea.
In majoritatea timpului obiectiv. Dar in unele cazuri trec totul prin filtrul propriu, oricât de obiectiva as dori sa fiu.
Nu sunt genul care sa se pripească. Aparentele sunt doar o eticheta. Niciodată nu știi ce se ascunde in spatele ei. Așa ca am învățat sa nu judec pe nimeni după prima impresie. Trăiesc pe principiul, totul incepe de la 0, contează cum evoluează.
Cred ca traim intr-o lume in care totul este un subiectivism, oamenii realisti mor repede.
Traiesc obiectiv, nu privesc aparantele si nu trag o concluzie dupa ele.Vad doar interiorul unei persoane si faptele, niciodata exteriorul.
Incerc sa traiesc cat pot de obiectiv, bineinteles ca ma uit si dupa aparente, dar aparentele pot insela de cele mai mute ori.
Nici o persoan nu e bine sa o judeci dupa prima impresie pentru ca nu stii niciodata de poate sa fie in stare acel om si daca iti faci o parere proasta din aparente este posbil ca pe acel lucru sau om sa nu il mai vezi niciodata bine.
Sper ca te-am ajutat.