| eduard12332 a întrebat:

Transmit outtanowhere ca randy orton,vers dupa vers la fel cum treci marea cu feribotu, practic poezia de strada de ani de zile, ce sa zic ma regasesc in rime, am avut o pauza de la anxietate cu depresie, imi spuneau si colegii nu mai ai aceasta obsesie, nu imi mai circula in creier dar aveam tone si sute de ganduri obsesive,ca moartea vine spre mine, o pun la categoria conversatii ca ce pana mea, inventez rime da-te-n pana mea, de la plictiseala si rutina,combinat cu sentimente de inutilitate si vina, culpabilitate for no reason, let s make this one more season, nu ma poate opri nici TPU niciun alt forum, la fel cum era de neoprit in mk4 Goro, el avea 4 maini sa lupte eu am 4 maini sa pun opere pe hartie, nici Eminescu daca l-as invia nu m-ar intrece pe poezie, el tragea morfina,era avansat pe droguri, eu scriu digital sunt avansat pe coduri, am zis coduri, da ca scriu codat, numai aia trecuti prin nasoale stiu la ce ma refeream de fapt, daca vrea cineva sa faca rime cu mine sa-mi scrie in privat, cum vi s-au parut rimele de rap?

3 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Eminescu și Eminem mici copii pe lângă tine, clar. Nici măcar de la cap de rând nu scrii versul, așa ceva!

| eduard12332 explică (pentru J0B0MAT):

Conteaza calitatea nu stau sa ma uit daca pun vers,
Sa-mi bat capul cu tine nici ca are sens,
Fac versuri din 2014 cu pauza apoi m-am reapucat
Sa le dau diss-uri sclavilor ce m-au criticat
In 2016 daca te luai cu mine in versuri dupa 10 minute erai terminat
Ia zi ce stii tu despre Eminescu? eu stiu ca era drogat
Tragea morfina si scria poezii, arta aia veche
Acum in 2023 arta asta are sa se repete
Metamorfoza de la poezie la rap
Cu versuri sincere, ce scriu realitatea in care traim, dar esti prea inapt
Tu esti ca aia de 9 ani de cred ca Eminescu ca era "doar pus pe scris si atat", ce pacat
Afla de la mine ca era depresiv, drogat, cu multe idei nevrotice in cap
Te-as chema la web s-o dam de-un rap battle
Dar la cum vad ca esti cu gura mare doar pe net ti-as spune "domnisoara poftim aceasta verigheta"
Sunt nascut in locuri unde nu ai tupeu sa intri nici cu politia
Tu pari baiatul ala de "uite tata m-a injurat, cheama militia"
Ti-o zic si in versuri si in cuvinte clare
Nu mai scriu comentarii la adresa mea fratioare
Daca ma scoti din pepeni risti sa ajungem "la ziare"
Imi place sa scriu mult si fara oprire
Poftim aici rap, stil de viata, poezie.

| J0B0MAT a răspuns (pentru eduard12332):

Acum nu mai ești nonconformist, dacă scrii cum se scrie. Dar oricum nu te compari tu cu pârlitul de Eminescu.