| anna01 a întrebat:

Trebuie neparat sa declari un raspuns castigator pentru intrebarile postate? Nu este suficient sa-l votezi ca fiind "folositor", "inteligent" etc? Multumesc.

6 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Nu este neaparat, dar e bine sa o faci happy acel utilizator care va prima fundita se va bucura ca reusit sa ajute pe cineva happy si poti sa acorzi si voturi in functie de raspunsurile pe care le-ai primit kiss

din cate stiu eu la intrebarile care au peste 10 raspunsuri se va alege un raspuns corect, cel care a primit mai multe voturi de "folositor","amuzant", inteligent" kiss

| madalicious a răspuns:

Da. E asbsolut necesar sa declari un raspuns castigator. Daca nu vrei s-o faci u o vor face in mod indirect cei care au votat cum este raspunsul.

| smaranta a răspuns:

De ce? ti se pare greu?

| Irina a răspuns:

Atata timp cat ai primit solutia la problema ta, de ce nu? Daca nu te multumeste niciun raspuns mi se pare cam tras de par sa dai o fundita.

| anna01 explică:

Nu mi se pare greu, dar din moment ce niciun raspuns nu raspunde corespunzator intrebarii, nu vad de ce.Si stiu ca cei care imi raspund, depun efort si timp, doar asta fac si eu cand raspund.Eu am cerut un raspuns, nu replici acide despre lenea de a da un click sau nerusinata nesimitire de a nu aprecia niciun raspuns.Mersi.

| ivona a răspuns:

In acest mod poti sa rasplatesti pe cel care a incercat sa te ajute!