Nu, decat sa socializezi cu niste neoameni mai bine deloc, cine face asa, inseamna ca si el e la fel, altfel nu ar putea si nici nu ar vrea sa faca asta. Deci este foarte simplu.
Nu trebuie sa accepti. Trebuie sa te alipesti/sa ai prieteni seriosi care nu se folosesc de tine. Oamenii slabi se vor folosi de tine se te vor batjocori pe la spate. Cauta oameni care iti merita atentia si nu pierde timpul care este atat de pretios cu oameni falsi. Nu poti schimba lumea si ei vor ramane asa pana la sfarsit.
Eu accept tot ce ai enumerat mai sus atunci când nu am cu cine să socializez. Și eu sunt văzut de unii oameni un om ipocrit, fals și oricum îmi permit să spun minciuni când am un interes; drept urmare am prietenii pe care îi merit.
Esti un om sincer, felicitari, sa stii ca ai evoluat ca personalitate, Romania fiind ultima tara e o normalitate
Am destui amici care mă cunosc de mult timp și pot să spun că sunt mulțumit, deoarece ne știm unii altora defectele și calitățile, în concluzie ne ajutăm între noi cu ce putem.
Eu as prefera sa nu socializez deloc cu oameni ipocriti, mincinosi si falsi. n-au ce cauta langa mine.
Eu am nevoie de oameni ca mine. Cu ce m-ar ajuta sa socializez cu un mincinos de exp?
Pai eu mereu mi-am dat seama de om dupa niste simple discutii, sau daca i-am pus intr-o anumita situatie si am vazut cum reactioneaza.
Mi-am luat multe tepe in perioada adolescentei, pana m-am desteptat si am invatat sa imi aleg oamenii de langa mine. La momentul actual am doar 3persoane in afara familiei, de incredere 100% (dovedit, mi-au demonstrat)
Uneori mai trebuie sa supui si la teste o persoana ca sa vezi daca ii oferi loc langa tine sau o trimiti la mama naibii
Nu trebuie sa accepti asta, depinde de ce oameni ti prin jurul tau. Nu toti sunt asa. Pana nu cunosti pe cineva nu ai de unde stii cum e persoana respectiva O sa dai si de ele, ca noi toti, dar sunt si atatea persoane de treaba, peste tot prin colturile lumii. Poate ai un om de genul prin jurul tau dar nu ai vazut inca.
anonim_4396 întreabă: