Am avut exact aceeasi problema ca tine silvia;).
Pe langa faptul ca mai ieseam afara, dormea, invatam, mancam:)), ma uitam la tv, sau imi practicam hobbyu`, pcu` face parte din viata noastra.Si oricand(nu numai la plictiseala) intram pe el.
Asa ca, ce mi-am zis sa fac? mi-am zis ca pcu` nu trebuie sa fie ceva pe care trebuie sa il deschid zilnic si nu trebuie sa mai fie asa important pentru mine, deci am facut alte lucruri. Poti face o multime de lucruri cu care iti poti ocupa timpul.De exemplu, am si o carte speciala pentru timpul liber si de acolo am si mai multe idei cum sa mi`l petrec.Hai sa-ti dau un exemplu, cum a fost ziua mea de ieri:m`am sculat, am mancat, mi-am facut temele de la meditatii si pe la 1(parca) am iesit sa hoinaresc prin magazine.Am venti acasa pe la 4... aveam de ales: sa ma dorm dupa`amiaza sau sa fac ceva ce imi place, apoi a venit si seara si am gatit(imi place sa exersez, si acesta este un hobby :x ) m`am uitat la tv si asa s`a dus ziua mea.Trece foarte repede, nu? ai o gramada de chestii de facut ...azi de ex as vrea sa imi fac curat prin camera, sa mi`o "renovez" putin si in + daca nu gasesti ce sa faci chiar deloc, am un articol anti-plictiseala by me, ti`l pot da pe mess daca vrei :).
Acum sa luam si cealalta parte a problemei: totusi, inevitabil, stam pe pc.Si m`am gandit atunci sa caut pe google multe siteuri, de orice fel, si am gasit o gramada si acum imi ocup timpul cu ele, cu conturile de pe acolo, cu articolele.In acest moment va veni scoala asa ca m`am gandit sa imi fac cont pe niste siteuri de scoala cum ar fi www.calificativ.ro,www.didactic.ro, si nu numai de scoala...
Gasesti ce sa faci, atat pe net cat si in afara lui mai ales daca ai si prieteni pe langa tine.
Succes!:)
XoXo!:-*
Cred ca este din cauza chatului. toata lumea s-a mutat acolo. de ce nu omori si tu timpul pe acolo?
NU stiu... poate doar te-ai plictisit...sau poate ca ai dreptate de cand s-a creat chat-ul site-ul parca e pustiu dar am observat ca unii useri stau sh pe chat sh p site
Nu este adevarat. Se mai raspunde si la intrebari, cam greu da este ok. Nu vezi ce liniste este, mie chiar imi place linistea asta de pe la intrebari. Nu se mai fac combinatii nici nu se mai contrazice nimeni. Si tu poate simti ca vine scoala si incerci sa te obisnuiesti cu programu.
Eu una nu intru foarte des pe chat.Decat daca vad ca e cineva pe acolo dispusa sa mi-l fure pe Bro.Si mie mi se pare mai pustiu site-ul... dar poate este doar o impresie
E normal atunci cand faci in fiecare zi acelasi lucru sa te mai si plictisesti. Intervine monotonia.
Of, of chat-ul asta... Eu nu intru pe chat, dar ma distrez la fel de bine, ca si cand n-ar fi. Cel putin, pe mine nu m-a... lezat , vad ca din pacate pe tine, da.
P. S.: Mie uneori mi`e foarte somn iar si aceasta este o modalitate de a`ti petrece timpul , te odihnesti si trec repede si vreo 2-3-4 ore.
123458544555 întreabă: