Mie mi s-a parut destul de grea, pentru ca iti baga si chimie si civica si am avut mult de invatat, dar in schimb m-am distrat, a fost super misto.chiuluri si tot felul de chestii, cred ca e unul din anii in care faci cele mai multe prostii cu colegii , daca ai niste colegi cu care te intelegi o sa va distrati anul asta, ca va faceti si voi mai mari.eu trec a -8-a, si cred ca o sa fie si mai marfa anul asta.succes in clasa a-7a
E frumos doar ca la mate chestia najpa e ca profesorul va incerca sa predea si ceva si din clasa a 8a pentru a avea atunci mai mult timp pentru a repeta pentru intrarea la liceu teze examen
Deci o sa te simti mult mai liber(a). la varsta asta te maturizezi. Clasa a7a e cea mai misto, iti spun eu. Doar ca vezi ca e ft grea din punct de vedere al orelor. vb serios. Incearca sa fii putin atenta si o sa fie totul bine. Distreazate! profita!:X:X
E...ca dracu de misto profita acum, pana nu se termina. Cel putin mie mi-a parut rau ca nu am facut mai multe prostii, si inca imi mai pare...
Cum sa fie. mult mai mult de invatat. mai multa distractie pentru ca cresti. eu trec a 8 si clasa a7 a insemnat o parte din viata mea. e bine sa fii copil.