Pai dacă asa repede va deveni tătic și si-a refăcut viata, crezi ca te-a iubit asa sincer și mult? Îți spun eu, nu.Si atunci? Crezi ca merita sa stai sa suferi după o astfel de persoana? Crezi ca nu mai exista barbati pe lume?
Bun, și ai greșit din start când ai îmbinat munca, cu date-urile.
Tu nu trebuie sa mergi la întâlniri in starea în care ești și doar sa ii faci lui în ciuda.Tu trebuie sa îți faci o relatie când o sa fi videcata și bine.Nu vreau sa te superi pe mine dar nu e ok nici pentru tine, dar nici pentru viitorul partener sa fie pansament sau sa suporte depresia ta după fostul.Nu îți e dator omul cu nimic.
Plus ca pui foarte greșit problema.Nu e necesar sa ai un iubit ca să poți sa te simți ok, poți pur și simplu sa iti faci prieteni și sa ai ieșiri. Fericirea nu sta neapărat în măritiș.
Iar legat de interviuri, dacă mergi cu moralul asta logic ca nu te suna.
Încearcă și tu un job simplu de început și cu timpul vezi tu.
Nu te îndoi niciodată în viata ta de el nu-l separa de tine nu-l pune înainte altora nu-l uita nu-l da la o parte pentru nimeni pe lumea asta nu uita dacă nu era el azi nu era dacă nu era el nu-l intaneai niciodată pe el nu ți-l scotea niciodată în cale nu știai ca exista măcar el este drumul cel bun el este drumul care aduce pace bunătatea pe lumea asta plina de răutate și falsitate el este singurul Adevăr Adevărată toți te vor minți absolut toți te vor necăji supăra trăda inlocui uita folosit vorbi pe la spate ieșit vor sapa groapa și câte și câte și încă câte nu ai idee cât de cruzi și răi pot fi uni oamenii nici nu-ți poți imagina sau gândi cât de rău pot face uni oamenii pentru bani atenție validare popularitate putere lăcomie manipulare control țiar fi frica sate uiți în ochi lor și când îi privești în ochi simți răul din ei Dumnezule este singurul care te iubește ne condiționat fără ciorapi și casa mașini și un leu in buzunar tot o sate iubească ne condiționată el este totul el nu este de vina Petru ce-ți fac oamenii rai oamenii falși oamenii lacomi oamenii cu răutate în ei el este cel te învață îți deschide ochi la un necaz foarte dificil doar el te poate salva și pune pe drumul cel bun nu-l învinovăți pe el pentru răul ce zace in inima altor oamenii el nu este de vina ca ei au ales să-ți facă rău el exista el vede el aude el știe ce zace în fiecare dintre noi el știe cine suntem noi cu toți știe foarte bine ce se ascunde și este în inima fiecărui dintre noi ne cunoaște ne știe el vede durere ta aude durere ta care o ți în tine și lacrimile tale le vede chiar de nu le arăți de frica sau de rușine el o să-ți fie alaturi asa cum ți-a fost și pana acum nu-l mai respinge nu-l mai învinovăți nu-l mai judecă pentru faptele rele ale oamenilor și nici rău nu-ți face te rog frumos sa nu faci prostia sa iei nimic... El te vede el te aude el te știe te cunoaște el îți arată cine este acel bărbat de fapt da vezi nu vezi în judeci îl învinovățești pentru faptele lui făcute ție dacă te iubea și te iubește cu Adevărată crede-mă ca nu țiar fi făcut vreodată una ca asta el îți arată îți deschide ochi de ce a putut fi în stare să-ți facă făra săi pese cu Adevărată fără sa se gândească puțin la tine și la durerea pe care o vei suporta probabil toată viata căci sa iubești cu Adevărată este foarte dureros și nu poți explica în cuvinte acea durere el te vede te aude îți știe durerea Lasă-l în inima ta nu-l mai goni și nici pune vreodată departe pentru alți oamneii pe care ei îl iau la mișto și se cred suprem pe pământul asta și atot stiutori.
Ce rost mai are? Rostul e ca in viitor o sa ti se intoarca "norocul" si o sa dai iar peste fericire. Nu uita ca daca renunti acum dușmanii tai vor castiga se vor bucura. Nu le da satisfactia asta.
Dumnezule nu este un obiect și nici o gluma sau o poveste sau un mit. Atunci când crezi cu Adevărat da cu Adevărată din toată inima ta în el și faci bine alegi sa faci bine indiferent ca alți îți fac rău și de prostesc și te vad slab și prost sau nu mai știu cum tu alege sa faci bine tu alege drumul cel corect pentru oamneii și tine alege sa faci bine nu rău rău poți face foarte ușor bine nu oricine poate fi un stare sa facă alege sa fi omul bun nu lacom nu invidios nul mai judecă pentru faptele altora făcute ție lasăi pe toți absolut toți pe mâna lui el știe cel mai bine cum sai pună pe drumul cel bun el știe cel mai bine cum sai învețe sa fie oamenii și nu bolnavi de bani de avere de lăcomie și prostie lasăi pe toți pe mâna lui tu continua sa faci bine doar atâta nimic altceva fa bine.
Doamne Dumnezeule, n-as vrea sa fiu in locul tau. Cu adevarat o viata de chin. Curat murdar!
Ia-o ca pe o lectie de viata. Toti suntem supusi greselilor, toti avem momente cand cedam psihic, cand totul merge anapoda, dar trebuie sa ne ridicam si sa renastem ca pasarea Phoenix din propria cenusa.
Fii pozitiva, pune-ti ordine in ganduri, spune mereu "eu pot" "eu am sa reusesc", nu lasa gandurile negre sa-ti macine linistea si fericirea.
Atrage binele, iesi cat mai des, cunoaste lume noua.
Cand iti iese cineva in cale, incearca sa fii prezenta, poate si de aceea nimic nu merge cum ti-ai dori tu.
Pt ca inspiri neputinta, tristete.
Sterge cu buretele toate dezamagirile si pastreaza doar amintirile frumoase. Nu te mai gandi la el, ca poate ti-e dat sa fii cu cineva mai bun, care o sa te iubeasca cum nimeni n-a mai facut-o, acel suflet-pereche care o sa-ti aduca soare in inima ta.
Nu te lasa doborata, ca viata are urcusuri si coborasuri.
Acum esti la prima treapta, maine poti fii in fruntea piramidei.
Crezi in tine si acorda-ti sanse, in special tie.
Pretuieste-te pentru ceea ce esti si pentru ca poti trece prin atatea schimbari.
Fii puternica!
Arunca pastilele alea, chiar n-are rost sa-ti faci rau pentru un om care nici macar nu te-a meritat.
Nu se termina lumea la el.
Poti mai mult de atat!
Capul sus!
In situatia ta sunt milioane de baieti. Cu diferenta notabila ca majoritatea nici macar nu ajung la acea prima intalnire. Sunt respinsi din start . CUm crezi ca resimt ei singuratatea? Ce stima de sine si motive sa incerce in continuare pot avea?
Atitudinea fetelor e in marea majoritate: "pai pentru replica x eu nici nu ma obosesc sa-i raspund".
Kinda sucks, doesn't it?
Înțeleg ca iti este greu. Singura ta salvare e la Dumnezeu. El te a creat și te cunoaște pe deplin, știe toate suferințele și durerile tale și numai El poate sa îți vindece sufletul. Roagă te Lui cu credință și sincer, citește Biblia și încearcă sa împlinești ce citești în ea (eu as începe cu Noul Testament, în locul tău). "Apropiați-vă de Dumnezeu și El Se va apropia de voi. Curățiți-vă mâinile, păcătoșilor; curățiți-vă inima, oameni cu inima împărțită!" (Iacov 4:8)
El are puterea sa facă orice. Sa te ridice, sa îți dea credință, sa îți dea bucurie, pace în inimă, sa îți dea mântuirea... Încrede te în El, nu ai ce pierde. El e acolo pentru tine, daca Îl cauți cu adevărat
anonim_4396 întreabă:
Nicoleta6 întreabă: