Daca as sta langa o persoana care sa-mi asemene? De obicei extremele se atrag, noi cautam in viata noastra persoane diferite, prin care sa ne completam reciproc.
Da.De-abia astept sa vad cat ma suporta))Ar fi interesant, tinand cont ca nu multi sunt ca mine.Dar ar putea deveni neplacut/plictisitor la un moment dat sa stau numai cu o astfel de persoana.Nu as mai putea sa o descopar, pentru ca deja as stii totul despre ea raportandu-ma la mine.
Daca te referi la amicitie, sigur da.
Daca te referi la o femeie care sa aiba aceleasi calitati si defecte pe care le am eu, nu, aici ar exista o limita, as vrea sa fim la fel din anumite puncte de vedere ( de exemplu sa fim sinceri, sa avem aceleasi planuri de viitor, aceleasi asteptari de la o relatie, etc ) iar in rest sa ma completeze, iar eu sa o completez pe ea.
A mai pus cineva intrebarea asta, sub alta forma.
Si da, cred ca asta caut.
Damn, stiam eu ca am uitat sa 'cotrobai' prin intrebarile unor utilizatori!
Oricum intrebarile vechi se "prescriu", nu le mai cauta nimeni
Da bineinteles, daca asculta Zmeu` Ninja`, are un statut social mai ridicat, e inteligent, canta la vioara stau cu el.
Nu cred, nu ma inteleg de multe ori, as sta cu o fata rationala, amuzanta, sincera, serioasa, pentru mine sinceritatea este totul
Bai GazeRecords, mai ia dreacu o pauza ca ne-ai intoxicat cu agaricii tai.
georgiana întreabă: