| RAY a întrebat:

Tu ca baiat ai sta cu o fata care are un copil de 2 anii? ai putea tu sa dai din banii tai sa cresti copilul altui barbat?

20 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Nu am nimic cu copii sau cu persoana respectiva, sau etc. Dar nu pot concepe asta, copilu nu e vinovat.Insa nu as accepta asa ceva, nu din principiu, ci doar din bun simt.Cum pot eu sa cresc acel copil cand nu e al meu? adica eu nu sunt in stare sa imi fac propriul copil? trebuie sa cresc copilu altuia? sau cum

| Kaℓi a răspuns:

Se spune ca poti cuceri o leoaica iubindu-i puiul.
(nu, nu ma refer la zodii!)

Un copil de doi ani ar trebui sa inmoaie inima oricui, cu atat mai mult a unui barbat care se presupune ca o iubeste pe mama lui...

| minrest a răspuns (pentru Kaℓi):

Ha-ha! Invers se cuceresc leoaicele! Vine un leu tanar, il bate pe leul batran, capul familiei, il alunga si apoi omoara toti puii. Neavand pui, leoaicele intra in calduri si leul nou poate face sex cu ele. Observi ce diferenta intre lumea romantioasa inventata si lumea reala?

| DeathIncarnate a răspuns:

Normal ca nu, cine l-a facut sa-l creasca

| Drimmero a răspuns:

Poate da, poate nu,, depinde si ce sacrificii ar face pentru mine. Copilul nu are nicio vina,, adoptia asta inseamna, sa cresti copilul altuia.

| OldSoul a răspuns:

Slabe sanse, poate doar in cazul in care tatal copilului nu mai e in viata, altfel cel mai probabil mi-as vedea de treaba.

| Nemessys a răspuns:

In niciun caz. straight face
Adica ce vina am eu ca ea e prosta si face un copil cu cine nu trebuie. + ca majoritate femeilor de genul ala isi cauta barbati, nu ca sa aiba o relatie sau nu stiu ce, doar ca sa aiba un ban in plus pentru copil straight face

| syd2 a răspuns:

Doar daca aia are studii de doctorat in macar 2 domenii, si poate canta la vioara foarte bine.

| PersonajFictiv a răspuns:

Ce e asa greu?
Daca iubesti femeia o sa-i cresti si copilul iar ea daca o sa te iubeasca o sa fie copilul vostru ala, ca si cum l-ai fi luat de la o casa de copii.
"Pentru ce sa cresc eu copilul altuia", pai ce, vrei sa isi lase copilul pe strada sa fie cu tine?
Si nu stiu cat de mult il cresti tu, daca a rezistat ea pana acum fara sa o ajuti tu financiar si cu un copil, banuiesc ca e in stare sa puna si ea ceva bani pentru cresterea lui, deci ajuti la cresterea lui.

| BlackRose03 a răspuns:

Un copil este al celor care-l cresc si ii ofera o educatie.Degeaba dai nastere unui copil daca pe urma nu iti poți asuma responsabilitatea acestuia.
Daca as fi bărbat nu m-ar interesa cu cine a fost conceput copilul.

"Ai putea tu sa dai din banii tai sa cresti copilul altui barbat?"
Daca il cresti, ii iei jucării si haine din banii tai e al tau.
Degeaba faci un copil daca nu ii oferi un viitor.
Adevărații părinți sunt cei care il cresc, nu cei care il aduc pe lume.
Nu inteleg...de ce ar conta asta?

| RAY explică (pentru BlackRose03):

De ce sa cresc eu copilul altuia?

| BlackRose03 a răspuns (pentru RAY):

Asta e doar perspectiva ta.
Din perspectiva mea daca eu sunt cea care il creste e al meu, nu al celor care i-au dat nastere si nu s-au obosit sa-l crească.

"De ce sa cresc eu copilul altuia?"
E al altuia daca acel cineva il si creste.
Si eu pot spune...De ce sa cresc eu copilul pe care l-am nascut, dar l-am lasat deoparte? Practic, nu mai e al meu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o intrebare destul de grea. Nu stiu ce sa zic. Totusi imi aduce aminte de o intamplare de la vechiul loc de munca. Un fel de amic de al meu care muncea acolo de cam 8 9 luni, barbat de 32 de ani, bucatar. Cam toata ziua era cu mintea in alta parte, nu la munca. Pe seara la plecare m/am dus la el sa il intreb ce are. Dupa vreo 5 minute ma ia de o parte si incepe sa imi spuna ca s/a certat cu iubita lui. Ea, femeie de 29 de ani cu un puradel de 3 ani jumate. Copilul se juca prin casa si la un moment dat cand asta (tipul) manca i/a dat sucu sau apa peste el. El s/a ridicat de la masa si i-a zis sa nu se mai joaca prin casa ca poate strica ceva si iubitei lui nu i/a convenit. Ia spus ceva de genul " nu atragi tu atentia copilului meu " sau ceva pe acolo, nu mai tin minte exact ce a zis. Lui asta i/a sarit tandara si i/a spus " pai bine asa? Cand ti/l duc la gradinita in brate, cand ti/l imbrac, cand ti/l invelesc noaptea in somn e copilul nostru si cand ii atrag atentia cu ceva e doar copilul tau ". Discutia a fost mai lunga dar ma opresc aici. Deci faza cam asta este. Cum a zis cineva mai sus, copilul nu e vinovat niciodata de nimic ( evident ca mama este laughing ) dar e naspa sa ti se dea peste nas cu asa ceva " nu esti tatal lui, nu ai drept sa comentezi". Nu mai zic ca 6 luni mai tarziu s/au despartit. Se pare ca acea cearta era doar varful icebergului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea ta este o gluma?

| Kiwibibilă a răspuns:

Sa stii ca daca ai fi indragostit de ea l-ai creste fara nicio obiectie. O fata a ramas insarcinata la 18 ani dupa care tatal copilului a intrat in puscarie si apoi s-a bagat cu altul pe care l-a pacalit ca e copilul lui. Iar prostul cand a aflat n-a avut nicio treaba, ba chiar i-a dat multi bani tipei si era in stare sa ramana cu ea. Dar l-a refuzat, pacat.

| DaniAdrian a răspuns:

Acum ar trebui sa lasam in pace toate femeile care au copil dar nu au barbat? Nu este vina lor ca prostu ala a fugit cand a auzit ca va avea un copil, e de respectat pentru ca nu a vrut sa faca avort si mai degraba a preferat sa-i de viata si sa-l creasca singura sau nu, au si ele partea lor de vina ce e drept dar asta nu inseamna ca acum trebuie sa intoarcem capu de fiecare data cand vedem o femeie cu copilul pe strada, eu de multe ori chiar ma opresc si incep sa ma joc sau sa le fac complimente ( ador copii) si de fiecare data poti sa vezi pe fata lor o oarecare teama sa zic asa, pentru ca le este frica sa nu le critici pentru ca au decis sa fie mame iubitoare decat o criminala care se cracaneaza de fiecare data care are ocazia.

| TheArchitect218 a răspuns:

Personal, nu. Mi se pare stupid să plătesc pentru greșelile altcuiva. (sigur, există situații excepționale, gen deces, dar de cele mai multe ori circumstanțele sunt altele). Și nu, nu-l pot considera copilul meu pentru că genetic, nu e. Cine gândește cu fuflețelul și ignoră constituția biologică a unui om, problema lui/ei. Plus, mi se pare destul de umilitor pentru un bărbat (care nu-i mangina), să plătească pentru plăcerile sexuale ale altui cuplu. Sigur, există situații diverse, ce fac acum e o generalizare - de cele mai multe ori, fata vrea un băiat rău, n-o interesează de tipii loiali și grijulii, așa că varianta băiatului tatuat pe gât îi pare mai atrăgătoare. După ce-o pocnește ăla bine, își dă seama că n-are viitor lângă respectivul, și încearcă să găsească fraieri care să plătească pentru aventurile ei.

| anonim_4396 a răspuns (pentru TheArchitect218):

Ce ai spus tu imi aminteste de una de pe Youtube care se plangea ca toti barbatii sunt niste nenorociti fara inima. Se plangea ca nu isi gaseste iubit, ea avand doar 22 de ani. Problema era ca avea de 3 copii. Stii, sa mai zicem ca o greseala se mai face, dar 3?

| TheArchitect218 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, am tot văzut și eu cazuri de genul pe Youtube. Poate s-a gândit duduia că a 3-a oară e cu noroc laughing Acuma, nu vreau să fiu înțeles greșit. Sunt cazuri și cazuri. Abuzuri pe care nu le-a putut prezice, unii oameni se schimbă și o iau razna rău. Dar numeroase sunt și cazurile în care își fac de cap, fac alegeri proaste alături de oameni proști. Știu că le este greu să-l crească singure, sunt conștient de asta. Dar așa cum femeia nu e obligată să fie împreună cu un tip ok, dacă nu se ridică la standardele ei, tot așa nici bărbatul nu e obligat în nici un fel s-o ia cu copil cu tot, că vezi doamne, a primit brusc iluminare în privința băieților răi.

Întrebări similare