Nu, am prietene de sex opus care nu sunt tocmai dragute sau frumoase. Ma intereseaza sa fie misto, sa pot vorbi cu ele. Degeaba e frumoasa daca nu prea avem nimic in comun.
Nu îmi aleg prietenele pe principiul să arate beton că poate trecem la mai multe. Important e să simt că avem valori comune, respect, bun simț, comunicare, înțelegere, acceptare totală, autenticitate. Să știi că să fii doar prieten cu o persoană de sex opus nu trebuie să fie o tragedie. Poate fi o binecuvântare.
Un prieten simplu nu un iubit sau iubita nu se alege dupa criterile fizice.Un prieten in prima faza il alegi dupa compatibilitatea in gandire.Prin prietenie se intelege : respect, intelegere, ascultare, sfatuire si ajutor.Un prieten bun mereu va fi langa tine la necaz, nu va spune niciodata ce vrei sa auzi doar sa te simti bine ci iti va pute adevaru si realitatea in fata.Te va indruma catre lucruri bune si te va aduce cu picioarele pe pamant cand e cazu.Si mai ales va fi la fel de nebun ca tine sa va potriviti
Buna intrebare i/ai mai pus. Iti dai seama ce frumos ii cade unei fete sa ii zica unu ca e urata. Moarte cerebrala direct.
Eu sunt foarte suparacioasa pe chestia asta.Nu spun ca sunt rupta din soare dar daca esti prietenul meu te abti din a face afirmati care ma jignesc sau ma fac sa ma simt prost si daca nu esti prietenul meu mai bine te-ai abtine din a spune asta petru ca e o chestie care ma supara maxim
Vreau sa-i vad reactia care ar putea sa o aiba, pacat ca nu o pot vedea in timp real, in mod clar pentru fete asta e foarte dureros emotional, o respingere sociala care fetele o gestioneaza emotional foarte greu, la fel se simt si cei care sunt in zona morti
http://dorianfurtuna.com/......i-feminine
Femeile, de regulă, utilizează injurii, lansează bârfe, distribuie zvonuri, aplică etichetări şi stigmatizări în raport cu potenţialele rivale, le izolează social, fac gesturi și mimici sugestive, ironice. Altfel zis, ele sunt maestre în a nu-și afișa ostilitatea în mod deschis, ci camuflat. Cum s-a exprimat plastic unul dintre cercetători, bârfele sunt „sabia femeilor".
Nu ma uit la aspectul fizic daca mie doar prieten dar nici nu ar trebui sa se ia de aspectul meu fizic deoarece nu as intelege de ce mai e prieten cu mine daca nu ma considera o persoana ok.Nu trebuie sa simta atractia aia dar sa ma vada normala.Iar la celelalte criteri da cam trebuie sa semene cu mine si la statut si la religie si la moral petru ca eu sunt mai vulcanica si nu cred ca as rezista mult sa port o conversatie care nu e pe aceias lungime de unda ca mine. Daca esti strain nu ai de cat sa ai alte teluri dar de imi esti prieten nu ai cum sa fi altfel decat mine
Nu imi aleg prietenii in functie de cum arata, ci ii aleg pe aia in compania carora ma simt bine. Toate "jignirile" pe care le-am primit au fost in gluma, ca deh, persoane imature.
Nu am cerinte standard, daca ne intelegem si ne respectam, asta-i tot ce conteaza. Pana acum nu am avut parte de prieteni adevarati, deci nu-ti pot raspunde.
Pai nah nu stiu daca ti-ar placea sa dormi si sa te trezesti langa intruchiparea lu' naiba...Deci un pic de frumusete tot trebuie.
Si daca afli de la cineva ca prietenul tau crede ca esti urata ce spui? sau daca prietena ta te barfeste ca esti urata ce spui?
Ba nu stiu, toti prietenii mei buni (aia putini) imi spun ca sunt foarte frumoasa desi eu stiu ca arat naspa )))) Si eu am prieteni urati dar nah da imi place de ei nu bag de seama.
Ma tu nu esti urata, ai o fata simetrica, trebuie sa te mai ingrasi ca sa ai forme parerea mea, sanii, fund etc sa zambesti mai des si poarta haine in rosu, toate studiile demonstreaza ca culoarea rosie atrage
Si eu am prieteni urati dar nah da imi place de ei nu bag de seama.
daca ei ar sti asta ce crezi despre ei ce crezi ca ar face?
Esti buna de intretinut relatii nesexuale, parerea mea.
Wauu ma simt onorata.
Ma bucur ca esti sincera.
Nu ii lua în seamă. Ești f drăguță.
Neh, am 60 kg la 1, 72. E perf.
Si cati ani ai?
Cati imi dai?
Buna, o fata si un baiat nu pot fi prieteni apropiati, gen sa iesiti doar voi doi la.o vorba sau in parc cum ar face un baiat cu prietenul lui sau o fata cu prietena lui. La un moment dat se poate sa va picati cu tronc unul altuia si sa incepeti sa va placeti reciproc.
Iar daca iti spune ca nu areti bine, intoarcei spatele! Nu va fi un prieten bun niciodata, prietenia inseamna sa va ajutati neconditionat si sa va placa sa stati impreuna.
Funda?
Ai dreptate, dar nu-mi place sa imi ceara cineva sa-i dau o fundita virtuala, un cod
Ce vina are fata aia ca nu place la fizic vorbim de ceva involuntar?
Nu ma intereseaza fizicul lui.
Si daca el se ia dupa cum arati, cu siguranta nu as fi prieten cu el pentru ca judeca oamenii dupa aspect.
Cu placere! Roman altruist!