| chiftelutacrocanta a întrebat:

Tu cand primesti laude din partea unei persoane importante pentru un lucru inteligent facut de tine incepi sa devii o persoana inteligenta pentru a nu o dezamagi pe acea persoana importanta si pentru a-i arata acelei persoane importante ca tu chiar esti inteligent sau nu te intereseaza laudele persoanelor importante si nu te schimbi pentru nimeni?

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Dacă este o persoană într-atât de importantă, încât părerea ei să conteze pentru mine, atunci probabil involuntar aş simţi să mă ridic la aşteptările ei. Cu alte cuvinte, există oameni, care au capacitatea de a scoate ce e mai bun din mine, dar mai mult prin puterea exemplului personal, probabil, dar şi prin felul în care mă văd prin ochii lor. Frumosul e molipsitor, cred eu.

| Drimmero a răspuns:

Imi continui rafinamentul de care am dat dovada si pana in acel moment. Nu o sa fiu 'inteligent' doar pentru o anume persoana, eu imi fac meseria.

| Mayhem666 a răspuns:

Eu sunt inteligent de felwinking Si nu ma schimb pentru nimeni!

| OverlyAnnoyedAccount0 a răspuns (pentru Mayhem666):

Nu. Tu vei schimba totul in jurul tau. Deja TPU e un loc mai bun. happy

| Mayhem666 a răspuns (pentru OverlyAnnoyedAccount0):

TPU e un loc mai bun datorita mie laughing Ce v-ati face voi fara mine? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai intai ma gandesc daca intr-adevar merit lauda. Daca intr-adevar sunt o persoana inteligenta sau ala a facut misto. Ar fi cea mai mare greseala sa caut sa devin o persoana mai inteligenta decat sunt de dragul persoanei care m-a laudat.