Nu am o problema cu handicapatii, ca doamne fereste nu se stie niciodata ce poti sa ajungi.
Nu sunt de acord sa platesc asistatii social.Si eu mai stau acasa si mie mi se intampla sa nu muncesc dar nu stau pe ajutor social si spatele altor oameni.
Da. Pe tigani si lenesi sa nu se duca. Insa sunt foarte multe persoane care nu sufera de niciun handicap si totusi iau pensie pentru asta. Asta nu-mi convine.
Nu chiar.
Nu imi convine ca se cheltuie atat de multi bani cu puscariasii sau cu cei care refuza sa munceasca.
Ajutoarele sociale se duc in proportie foarte mare la tigani. Nici asta nu-mi convine.
Nu imi convine ca cei cu handicap (mintal din nastere, ca de exemplu Sindromul Down) au drept de vot. Am in familie niste rude care au o fata cu Sindrom Down. Parintii ei sunt comunisti, li se pare ca PSD-ul e cel mai bun partid, fiica lor are drept de vot, deci ce-ar putea vota daca nu PSD fiind indoctrinata si nefiind in stare sa gandeasca pentru sine?
Eu as plati pentru handicapati, pana la urma nu e vina lor ca au ajuns asa.
In rest sunt cu totul de acord cu tine.
Dupa parerea mea ar trebui sa voteze numai cei din intervalul 21-64.
Cand esti tanar ai tendinta sa faci ce spun mami si tati si cand esti batran ori nu gandesti limpede, ori votezi acelasi lucru ca familia.
Stiu o familie unde au votat vreo 8 persoane acelasi lucru cu toate ca decizia a fost luata de 2. (2 copii cu drept de vot, 4 batrani, 2 adulti)
Am in familie niste rude care au o fata cu Sindrom Down. Parintii ei sunt comunisti, li se pare ca PSD-ul e cel mai bun partid, fiica lor are drept de vot, deci ce-ar putea vota daca nu PSD fiind indoctrinata si nefiind in stare sa gandeasca pentru sine?
Dar n-am zis ca nu sunt de acord cu platirea pentru intretinerea lor. N-am zis ca asta ma nemultumea.
Intr-adevar, nu-i vina lor ca s-au nascut asa.