De sambata dimineata, pana marti seara, 4 zile si 3 nopti, la o nunta care nu avea de gand sa se mai sfarseasca!
De Dumineca pina Lunea urmatoare, adeca mai precis 8 zile.Trecusem de cunostinta somnului si nu mai puteam adormi.Era sa fac infarct,am simtit instantaneu in ceafa si in piept aceeasi fierbinteala si aceeasi durere ascutita urmata instant de ameteala dar am ramas constient,m-am prins bine de balustrada,m-am linistit, am intrat in casa, m-am aruncat in pat unde am stat intins trei ore dupa care am adormit doua zile.Asta a fost tot.
Doua nopti. Era sa nu imi pot adormi nici in a treia, dar nu am mai rezistat.
Ca și Greece, 4 zile și 3-4 nopți, dar în perioada examenelor, la facultate, nu la spartul farfuriilor la vreo nuntă. Și m-am simțit excelent - entuziasmată și plină de energie, pentru că îmi plăcea la nebunie ceea ce fac (aveam o lucrare de terminat). Atunci începusem serios să mă întreb, dacă omul chiar e construit să doarmă o dată la 24 de ore și dacă nu cumva o face din obișnuință. Dar la câtă cafea aveam în vene, puteau să-mi treacă prin cap multe gândurile ciudate (ceea ce s-a și întâmplat: în anul întâi de facultate făcusem un proiect cu care puteam lejer să-mi dau licență. ce-ți mai e și nesomnul ăsta!).
Sincer, nici nu stiu. Cred ca 2 nopti si 2 zile am stat cel mai mult. Nu prea am avut motive sa nu dorm.
AvalohAlyn întreabă: