| RAY a întrebat:

Tu ce ai alege? Mama ta suferă în fiecare zi grav de tot și astfel vrea sa se sinucidă sa scape de durere, ai fi de acord cu alegerea ei sau nu?

8 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

I-as respecta alegerea, nu trebuie sa fiu eu de acord pe viata ei.

| Freya1 a răspuns:

Nu ar fi alegerea mea sa decid pentru ea.Dar daca ea are o boala incurabila ce o chinuie, e treaba ei ce vrea sa faca.

| Hammurabi a răspuns:

Cine alege cu adevărat să se sinucidă, nu cere părerea nimănui și nu anunță sau informează pe nimeni.
De ce ar avea nevoie de acordul cuiva?
De ce ar avea importanță ce ai alege tu? (oricum n-ai afla decât după ce actul e comis)

| RAY explică (pentru Hammurabi):

Și dacă ți ar spune, ce ai face?

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

De ce mi-ar spune?
Nici o mamă normală n-ar pune pe umerii copilului ei asemenea povară, mai ales că e fără rost.
Sinuciderea e un act unilateral. N-o negociezi cu altcineva.
În plus, dacă e vorba "să scape de durere", în ziua de azi există medicamente opioide care te scapă total de durere și îți fac trecerea către tărâmul de dincolo, lină și plăcută. laughing Și nu e considerată sinucidere.

| halogen001 a răspuns:

Alegerea omului trebuie respectată. Dacă motivul care determină omul să facă un anumit lucru poate fi eliminat, atunci e evident că omul însuși va lua o decizie posibil contrară celei inițiale. Dacă însă nu există posibilitatea eliminării motivului, atunci e normal ca dorința omului să fie respectată.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Nu. De ce nu merge la un medic, să se trateze? Sau dacă nu se poate, să ia anestezice, cum zice și Hammurabi.