| LisaBon a întrebat:

Tu ce-ai face cu viata ta?
1.Restart.
2.Stand by.
3. Turn off.

8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna Lisahappy
datorita bolii pe care o am de 12 ani, imi tot dau "Restart" atunci cand sunt la ananghie..sunt mereu in "Stand by" dar uneori mai dau si "Restart" asta e viata mea de 12 anistraight facestraight face
O frumoasa zi sa aihappy

| mdany a răspuns:

Cateodata imi vine sa imi dau Turn off..traim niste timpuri "grele". Stresul si problemele din jur ne afecteaza direct pe fiecare in parte.Cateodata stai si te gandesti."Oare de ce m-am nascut"..insa,pe moment Stand By, sa mai treaca criza asta si in cel mai bun caz, sa se schimbe rasa umana..caci animal mai mare ca omul nu este pe pamant!

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Restart.

| Mădă0611 a răspuns:

I-as da restart, dar vreo 85% imi place cum sunt, dupa restart poate n-o sa mai fiu asa, nu vreau sa risc. Stand by nu, ca timpul trece, piesele se deterioreaza, deci, il las sa curga si merg odata cu el (timpul), oricum la un moment dat viata singura o sa dea turn off. happy

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Desi as vrea restart ma multumesc unde sunt, deci stand by.
O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Restart

| Cosmin1I a răspuns:

Stand by...ma multumesc cu ce am oricat de putin as avea.Altii au totusi mai putin ca mine si se multumesc si nu se plang si ii multumesc lui Dumnezeu ca traiesc.Nu vreau alta viata nu imi doresc sa imi pierd viata, imi respect viata si pe cei din jurul meu si nu as vrea sa renunt nici la putinul pe care il am care de fapt este un ENORM pe langa ceea ce altii au. P.S:Repet..STAND BY

| danya07 a răspuns:

Restartwinking.