Sfarsitul. Si eu cred ca sfarsitul va veni când o pana de curent mondiala va apărea. Si gandeste-te ca noi depindem de electricitate. Si va începe haosul. Iar eu o sa stau in ladure linistit privind restul oamenilor cum se omoară
Depindem pe naiba. Vezi citi sint la tara care abia daca au un bec in casa. Plus ca o sa fie altii mult mai pregatiti decit tine la statul in padure...
A, ca sa raspund... apogeul l-am ratat deja, deci vrem-nu-vrem, trebuie' sa prindem sfirsitul.
Cine crezi ca ar vrea sa vada sfarsitul lumii? Poate la tv(film) cu o pizza in fata.
Ia uită-te la răspunsurile de mai sus să vezi cine vrea să vadă sfârşitul lumi.
Deci care crezi că a fost apogeul lumii? Cele două războaie mondiale? Eu când am spus apogeu mă gândeam la cea mai înaltă treaptă de dezvoltare economică, tehnologică, spirituală, socială, politică...
Perioada flower-power sau Renasterea. Saaau... perioada flower power. Social/politic/spiritual ne ducem catre fundul galetii. A, si economic.
Perioada flower-power? La ce te referi? Dă-mi câteva detalii despre această perioadă.
Apogeul ăsta pe care mi-l imaginez e mai mult utopic.
Doooh! Flower-power, hippie? Perioada in care forta civica din America a reusit sa opreasca razboaie? Hellooo! Pe ce lume traim? http://en.wikipedia.org/wiki/Flower_power
E mai mult utopic fiindca nu prea poti sa ai si apogeu tehnologic, si economic, si spiritual in acelasi timp, fix fiindca spiritualul ar trebui sa fie cit mai detasat de material.
Si ce sa vad? Nu toti care au raspuns vor asta.Una este sa vezi un film despre asa ceva si alta sa fie ceva real.
Vernusio întreabă: