Singuratate & bogatie, imi convine sa traiesc toate nebuniile in tinerete ceea ce nu poate face un om cu copil la casa lui apoi sa mor linistit cand ma apropii de 60 ani. Altfel m-as plictisii sa lenevesc acasa
De ce mereu la extreme? aleg sanatatea, daca o am p-asta, pot avea si bani muncind, dar si iubire care aia vine de la sine.
Pai asta ar insemna sa alegem una, si pe celelalte nu?
Ma gandesc ca daca ai una dintre... clar le ai si pe celelalte sau mai bine zis, ai putea sa le ai.
Bogatie cu singuratate e pleonasm bro Aleg in orice clipa bogatia, daca ai puterea financiara nu te doare capul, femeia potrivita poate sa apara oricand.
Iubire si saracie. Prefer sa fiu lipsit de un ferrari si de o vila decat sa fiu lipsit de iubire
Pot trai linistit fara bogatie, dar fara iubire viata ar fi un chin infinit si n-ar avea niciun sens.
Nu am de ales, toate vin si pleaca.
Toate 4 enumerate de tine ni se pot intampla in diferite momente ale vietii.Acum poate sunt bani multi, maine poate ajungi sarac lipit si singur si nimanui nu-i pasa de tine, apoi daca esti destept si ai un pic de ambitie te ridici iar sus.
Cred ca e foarte important sa nu ti se urce banii si smecheria la cap cand esti sus si sa nu iti pierzi increderea in Dumnezeu cand esti jos.
Sa fii sanatos si sa ai iubire in viata sunt niste bogatii nepretuite.Bani sa fie cat sa duci o viata decenta si sa ai si timp de altele, sa nu te ingroape munca si sa uiti de cele importante.
anonim_4396 întreabă:
sterwa întreabă: