Stiu ca omului ii place sa fie surprins, asa ca, de "luna cadourilor", n-o sa fac niciun cadou.
De ce sa facem cadouri de 8 martie? De fapt,de ce sa facem cadouri? Ca sa ne aratam o recunostinta ipocrita, o gratitudine scarboasa, valabila doar vreo 10-11 zile pe an, ca mai apoi, canci 350-351 de zile? Nu, mersi!
Nimic. As bea eu toti banii destinati cadourilor. E criza economica iar triunghiul Valentine's Day-1 martie-8 martie nu este pe placul portofelului meu.
Buna! Eu de pe Okazii.ro as face cadou o rochie, o geanta frumoasa si un parfum pentru ca se potriveste foarte bine cu preferintele festimentare ale mamei mele.
Eu as face asta (de fapt l-am facut deja):
http://www.okazii.ro/......ratis.html
De ce? Ca am pariat cu cineva pe o noapte de sex cum vreau eu versus o poseta Gucci ca exista stylus roz capacitiv pentru Galaxy S... asa ca de 8 Martie o sa munceasca doamna...
Buna.
Nu stiucat de bune sunt cele de pe Okazii dar as alege un telefon/ tableta ca doar e vorba de okazii, nu?
Un set de baie cu gel, sampon si sare de baie sau o geanta cu un parfum ascuns in ea good luck to everybody
Bloom_2977 întreabă:
Cipi1212 întreabă: