Oarecum îmi e frică de întuneric, dar periodic, sunt unele momente când nu am nici o problemă,poate pentru că îmi place,paradox
Insecte, cel mai mult de gândaci, ew ew ew
Păianjeni, lilieci, zgâriatul cu unghiile pe hârtie, tablă perete. Atinsul dinților de bățul din lemn de la înghețată,
lovitul în fibulă(picior),
Ceva ascuțit în fața ochilor,iar când mă uit la filme horror, mai dau și de o scenă în care i se bagă cuiva ceva în ochi.
Mai nou, mirosul de cuișoare, Gustul de cimbru.
Nu pot explica sunetul soneriei, dar nu o suportam, încât i-am băgat șurubelnița în inimă
Gâdilatul în unele zone, nu pot suporta, mă dau cu capul de pereți.
Nu e ceva ce nu suport sau îmi e frică, mai mult o sensibilitate, aceea când văd o persoană plângând/lăcrimând sau își dă ochelarii de vedere jos, mă apucă și pe mine.
Gene, am pățit o dată să le ard vârfurile la aragaz când aprindeam o țigară, da, știu, explodez de inteligență,iar acum mă topesc când aprind o țigară.
Cât despre faină, nu pot spune că e fobie, dar mă simt ciudat când o ating
Nu îmi place să ating buretele, aveam pernă din burete,saltea din burete,un mare chin, nici buretele de spălat vase nou,dacă -i folosit, ud... chestii,nu mă deranjează
Nu suport să mi se blocheze picioarele sau să nu pot să le mișc. Apăi tot ce nu suport, gen insecte, paianjeni, le omor din reflex, hate hate hate
Încerc să le evit pe cât posibil și nu îmi e frică extrem de mult, încât să vreau să locuiesc într-un iglu la PN. Doamne, mare îți e grădina.
Cand vad pila de unghii pe undeva mi se zbarleste pielea pe mine, parca ma zgarie pe creieri...
Mi-e teamă să văd sânge. Până și când se vorbește insistent despre asta sau despre diferite răni și chestii, încep să mă simt destul de rău. În rest, nu cred că sunt lucruri care să mă deranjeze prea tare.
Nu suport să ating cu degetele(inclusiv puțin unghiile, cu atât mai rău dacă se mai prind puțin prin material) anumite materiale din cârpă, parcă simt o furnicătură în corp și îmi simt mâna uscată...
Altceva ce nu suport sunt păianjenii.
Edit: Și faza cu zgâriatul cu unghiile pe o suprafața asemeni unei table, am uitat de asta...
Simt ca se joaca cineva cu intestinele mele cand vad sau aud cum o persoana zgarie cu unghiile pe hartie.Da, pe hartie...
Cum sa nu iti placa simpaticul asta :|?
https://www.google.it/......ps?/search
Haha noi i-am bătut pe City cu 2-0...
https://www.youtube.com/watch?v=X_28yib2qxA&t=1s
https://www.youtube.com/watch?v=uPGU7nIyL7E&t=170s
Numai hodorogul nostru doarme,, Monaco cere 100 pe Mbappe si asta e dus in somn profund,, mai are si relatii cu familia lui, trebuia sa se rezolve transferul pana acum/
Nu ii ia nimeni fata lui Arsenal pana acum pentru semnatura lui Mbappe, prea intarzie raspunsul...
Vom arata altfel in campionat, sunt 100% sigur de asta, jucam cu tineri din academie acum bagati pe teren, Chelsea e cu echipa mare.
Ce chestie! e destul de rar acest lucru, dar cred ca nu se intampla chiar atat de des, nu? adica doar cu unghiile daca e zgariata hartia, nu si cu altceva, nu?