Pasionatii.
faza e ca nu prea iau in serios patria, si mai ales religia.
imi place partea cu dominatorii si cu comenzile
partea cu violenta mi se pare usor exagerata, dar what the hell, imi place.
i-auzi, simt profund al maretiei...parfum.
in concluzie, iti ordon sa-mi dau funda, ca de nu, te bat!
Cu durere şi tristeţe în inimă, nu-ţi dau fundă!
Credeai ca sunt una din inaptii care raspund pentru funda? nu mai lua in serios chiar orice.
stiu ca ai fost ironica legat de durerea in inima, dar eu vorbesc serios cand zic ca ma doare in dos ca nu-mi dau tu funda.
Da,mă,am priceput, de aia am şi formulat cu"durere şi tristeţe în inimă", că dacă nu îţi ziceam să dispari.
Dai pe dreptunghiul ăla negru
Cică-s flegmatică.
La fel.
La partea cu societatea or cam dat-o ăştia-n bară
Exista doar patru temperamente de baza:
două predominant introvertite (melancolic si flegmatic) și doua predominant extrovertite (sangvin si coleric).
Scurta descriere:
•Coleric: puternic-agresiv-insensibil-energic;
•Sangvin: sociabil si deschis-neatent-imprastiat si neorganizat-voios, vesel si fara grija (singurul tip de temperament pe care eu, personal, nu pot sa-l sufar deoarece pers. cu acest temp. se mai pot caracteriza ca fiind si foarte cretine, naive si penibile totodata, adica tipul de temperament pe care-l gasesti la majoritatea dintre adolescenti )
Ahh, ma simt mai bine..acum ca mi-am spus frustrarea;
•Melancolic: ingrijorat si emotiv-creativ-constiincios si perfectionist-capricios, ganditor si sensibil;
•Flegmatic: calm, comod si nepasator-cu tact si diplomatie-politicos, amabil si linistit-flexibil;
Ego perficio test, si mi-a iesit budinca cu compod...
Rezultatul meu:
„SENTIMENTALII (of, of, viata mea!).
Ambitiosi care raman la stadiul aspiratiei.Meditativi, introvertiti (eu, eu). Adesea melancolici si nemultumiti de ei insisi (exact, nu mai e nimic de spus...). Timizi, vulnerabili, scrupulosi, ei isi alimenteaza viata interioara prin distilarea trecutului.Nu prea stiu sa intre in relatii cu ceilalti si cad usor in mizantropie (ups, naspa...). Stangaci, ei se resemneaza dinainte in fata a ceea ce puteau totusi sa evite.Individualisti, au un viu sentiment al naturii (viu ca viu, dar pictat in culori reci (moarte) de preferinta).
Valoarea dominanta: intimitatea.
P.s.: Parantezele, din rezultat, sint strict ale mele, pentru cunostinta domniilor dvs.
Deci, in concluzie am un temperament melancolic.Bine...stiam asta deja, altceva?
De fapt stati, ca nu e-n totalitate numa' melancolic, cumva oscilez intre cel melancolic si cel flegmatic doar c-am mai multe trasaturi (mult mai multe) de la primul.
Un fel (hal) de temp. pe care multi l-ar numi: depresivo-calm.
Sper ca v-am lamurit ( )
Ahh, stai! nimanui nu-i pasa...
Eu-s flegmatică. Am mai făcut unu asemănător şi la şcoală şi la fel mi-a ieşit.Mie mi se potriveşte.
No,din ce în ce mai mulţi flegmatici...
anonim_4396 întreabă:
Bishop întreabă: